2777
2789
عنوان

عشق به پسر مذهبی خیلی سخته 😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 79 پست
ولی خیلیا ازش جواب گرفتن ببین پسر مذهبی اکثرا با خواستگاری میان جلو

نه واقعا من یه زید داشتم یعنی هنوزم دارم شدیدا بگیر 

ولی خب یکم کارا اداری خواستگاری طول میکشه فعلا دو طرف اماده نیستیم تا یه چندماه دیگه 

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

خب منم همینو میگم یعنی رابطه ای وجود نداشته اصلا فکر نکنم پسره متوجه شده باشه تو باهاش رقابت میکنی

کارای درسی دانشگاه داشتیم 

اصلا از همین رقابت منو پیدا کرد تو کلاس 

دکتر کوچولو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی یکاری کن دیر نشه بعدا پشیمون شی. از مجازی شروع کن ریپلای کن استوریاش رو و سر حرف رو باز کن

ما تا همین الان چند دقیقه پیش با هم کار داشتیم

ولی جز درس چیزی بهم نمیگیم

دکتر کوچولو
کسی که مذهبیه رل نمیزنه باقی مذهبی نما هستن عزیزم

مذهبی نیست گفتم کههه 

فقط بگیره خخخ 

نمازم میخونه 

من اصلا مذهبی دوست ندارم فقط دوست دارم طرفم یه هیئت بره و یه نماز بخونه مثل رلم همیننن مذهبی از این گیرا متنفرمممم

مذهبی نیست گفتم کههه فقط بگیره خخخ نمازم میخونه من اصلا مذهبی دوست ندارم فقط دوست دارم طرفم یه هیئت ...

مذهبی واقعی گیر نیست متاسفانه جامعه پر شده از مذهبی نما ؛ آره نماز خیلی خوبه جز معیار های ازدواج باید باشه 

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

مذهبی واقعی گیر نیست متاسفانه جامعه پر شده از مذهبی نما ؛ آره نماز خیلی خوبه جز معیار های ازدواج بای ...

مذهبی واقعی یکیو انتخاب میکنه شبیه خودش نخواد گیر بده بهش

دکتر کوچولو
مذهبی واقعی گیر نیست متاسفانه جامعه پر شده از مذهبی نما ؛ آره نماز خیلی خوبه جز معیار های ازدواج بای ...

پس یعنی این رل من مذهبی واقعی حساب میشه؟

چون اهنگ گوش میده میرقصه همه لباسی میپوشهه کلا شاده و باحاله ولی نماز میخونه و هیئت میره نه برای اینکه مثلا نشون بده ها خوانوادگی اهل هیئتن اون ده روز