2777
2789

به کسی ک دوسش دارم  ناشناس با پیج فیک پیام دادم 

عاجزانه ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید 

بعد سه سال اینبار من بهش پیام دادم توروخدا دعا کنید برام نتیجه شو میذارم براتون کاش پر بازدید شه کاش 

بعد سه سال به کسی ک ی عمر حس دارم پیام دادم بند بند وجودم دارع میلرزع فعلا فقط گفتم سلام 

ی متن جذاب بگین براش بنویسم ک کنجکاو شه بیاد جواب بده 

قلبم تو حلقمه سه ساله ک منتظر این لحظم 

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟

22

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

انشالا اگر به نفعته عالی پیش بره عزیزم

انشاالله از هیجان نمیدونم چیکار کنم 

بعد این همه سال که خودت میگی یعنی فک نکردی میخوای بعد از سلام چی بنویسی؟من بلد نیستم..قصد طعنه ندارم ...

کلی حرف تو سرم بود اما یهو دود شد 

چرا عزیزم

اگه پسره بخوادش خودش میره سمتش 

گیرم اسی با پیج فیک بهش پیام بده اگه پسره جوابش منفی بود اونوقت اسی ضربه میخوره با تجربه ایی که من دارم بهتره که هیچ وقت به مردا ابراز علاقه نکنی