2777
2789
عنوان

سرفه نوزاد 8 ماهه

75 بازدید | 16 پست

دخترم 8 ماهشه 5 روزه مریضه دو شب تب کرد بردم دکتر سفکسیم داد تبش خوب شد اما خیلی سرفه خشک میزنه نمیزاره بخوابه.اب ولرم میدم قطره پلارژین دادم بی فایدس بگین چ کنم 

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی نمی تونه بشینه؟؟ دختر منم نمی تونه بشینه همش در حال غلت زدنه

مبتونه بشینه اما وقتی دو دستش جلوشه رو زمین در حد چند ثانیه بعدش میفته

بچتو با کسی مقایسه نکن پسر من نه چهار دست و پا رفت نه غلت زد ولی از ۷ماهگی مینشست یادش باید بدی

من نگران ابن چیزاش نیستم بالاخره یاد میگیره ب وقتش همه کار میکنه

بچتو با کسی مقایسه نکن پسر من نه چهار دست و پا رفت نه غلت زد ولی از ۷ماهگی مینشست یادش باید بدی

میدونم نباید مقایسه کرد تجربه دارم فقط سوال کردم بچه اولم 6 ماهگی نشست بچه دومم 8 ماهشه نمی شینه هر بچه فرق داره ولی درکل مادر بازم نگرانه دست خودش نیس

مبتونه بشینه اما وقتی دو دستش جلوشه رو زمین در حد چند ثانیه بعدش میفته

دقیقا مثل دختر منه فکر کنم از بس تنبلن دختر اولم 6 ماهگی نشست 1 سالگی راه رفت این دومی اینقدر تنبله حالا واسه احتیاط 9 ماهگی میبرمش دکتر