2777
2789
عنوان

شوهرم خود کشی کرده خانوادش میگن تقصیر تو هستی اومدن دعواوفحش

| مشاهده متن کامل بحث + 3762 بازدید | 56 پست
نه بیمارستانه ته توهشو درآورده وکیلم تو دادگاه نیومد

اینجا همه یکطرفه قضاوت میکنن و اکثرا هم مرد ستیز هستن ، کسی که واقعا رگ دستشو زده صد در صد قصد خودکشی داره بعد اینجا یه کاربر کامنت گذاشته که کسی که رگ دستشو بزنه نمیمیره الکی کرده ، ادم میمونه به اینها چی بگه خوب خودت رگ دستتو بزن ببین نمیمیری ، در مورد شماهم قضاوت نمیشه کرد حرفهای شما هم یکطرف قضیه هست حتما یه جاهایی حق با شماست ولی طرف مقابلم حتما یه حرفها و دلایلی داره . خدا اخر و عاقبت همه رو بخیر کنه

دلیل اینکه طلاقت نمیده چیه؟اگر از قبل بهش نمی گفتی می خوای طلاق بگیری ، و یکدفعه طلاق می گرفتی الان ...

ده باره اقدام کردم واسه طلاق هر بار یه ماجرا درست می‌کنه نمیزاره نمی‌دونم چه مرگش هست

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ جرم کردی میخوای جداشی این همه ادم جدا میشن بعدم ادمی که اقدام به خودکشی میکنه ریشه مشکلش ژنتیکی خ ...

نه نداشتن ولی خودش به شدت عصبی هست شب قبلش پیام داد اگه برنگردم خودشو میکشه

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

یه چند ماه غیبتش نمیزنه ؟ غیابی طلاق بگیری 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
خودشم گفت خودکشیش به نفع ما هستش

ب دادگاه بگو ک مشکل روانی داره صلاحیت پدر شدن نداره وقتی خودکشی کرده

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

وای اسی الان تایپکت رو دیدم خیلی ناراحت شدم کاش پدرت اینا از اون محل برن شوهرت و خانواده اش آبرو براتون نذاشتن....شوهرت حتما باید روان درمانی بشه معلومه که این شخص مشکل شخصیتی داره...اگه تو رو واقعا دوست داشت حتما باید یه تغییر کوچیکی میکرد اما روز به روز  بدتر شده

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....