سلام شوهرم دو سه روز پیش خودکشی کرده رگ دستشو زده نمرده رسوندنش بیمارستان ما دادگاهی داریم الان خونه پدرم هستم مادرش و خواهرش دیشب اومدن در خونه بابام جیغ و داد و نفرین و فحش و آبرو ریزی کردن مادرش یه پسر دیگشو چند سال پیش از دست داده الان فقط شوهر منو داره اینقدر نفرین کرد و به سینه زد که تو خواستی پسرمو ازم بگیری بعد تهدید کرد اگه چیزیش بشه میاد خودشو در خونه بابام میکشه خانوادم خیلی ترسیدن میترسم پشتمو باز خالی کنن کاش،میمرد با خودکشی راحت میشدم 😭
نه بیمارستانه ته توهشو درآورده وکیلم تو دادگاه نیومد
اینجا همه یکطرفه قضاوت میکنن و اکثرا هم مرد ستیز هستن ، کسی که واقعا رگ دستشو زده صد در صد قصد خودکشی داره بعد اینجا یه کاربر کامنت گذاشته که کسی که رگ دستشو بزنه نمیمیره الکی کرده ، ادم میمونه به اینها چی بگه خوب خودت رگ دستتو بزن ببین نمیمیری ، در مورد شماهم قضاوت نمیشه کرد حرفهای شما هم یکطرف قضیه هست حتما یه جاهایی حق با شماست ولی طرف مقابلم حتما یه حرفها و دلایلی داره . خدا اخر و عاقبت همه رو بخیر کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
ب دادگاه بگو ک مشکل روانی داره صلاحیت پدر شدن نداره وقتی خودکشی کرده
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
وای اسی الان تایپکت رو دیدم خیلی ناراحت شدم کاش پدرت اینا از اون محل برن شوهرت و خانواده اش آبرو براتون نذاشتن....شوهرت حتما باید روان درمانی بشه معلومه که این شخص مشکل شخصیتی داره...اگه تو رو واقعا دوست داشت حتما باید یه تغییر کوچیکی میکرد اما روز به روز بدتر شده