2777
2789
عنوان

شوهرم روزه اخر تصممش رو عوض کردم دلم داره میترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرش ازسربازیشو تموم کرده

زندگیتو به خاطر مراسم یکی دیگه به چالش نکش حالا من فک کردم عروسی خواهرته یه طوری راضیش کن این روز میگذره ولی آینده دوتا بچه و خودت حیفه برا جشن سربازی خراب بشه 

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
مهریه ات چقدر جایی برای رفتن داری؟درامدی چیزی؟زندگی با این آدم مساوی با روانی شدن

مهریه ام زیاده خونه ی پدرم درسته شرایشون سخته درامد ندارم ولی تصمیم گرفتم برم 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

عین خودش رفتار کن

یک جا درمقابل ظلمش بلند شو

با خانوادش کم محل بشو، کار نکن، حرف نزن، مشورت نکن

تمام خانوادش رو ببر تو لیست سیاه خودت

از خانوادش خیلی دور شو

بهش بگو اگه نرم همون جور رفتار میکنم

از خود نکبتش دور بشو، راحت دراختیار نباش و بی محل

آنقدر که رو میدید دوبار خانوادت جلوش وایسن می‌فهمه که نباید زور بگه حتما خانوادت هم رو دادن بهش به داماد و عروس رو بدی آخرش همین میشه ولی از اول زهر چشم بگیری دیگه اینجوری هارت و پورت نمیکنه

من یه خواستگار داشتم همه چی تمام بود ولی بد دل بود نرفتم واقعا زندگی کنارشون زجر آور

چیش تموم بود این اخلاق نداشته 

من یه شوهر عمه داشتم مولتی میلیاردر ولی بد دل

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
ب نطرم بگو بچهات مال خودتو ننت من میرم

اره مبخام همبنکارو بکنم دیکه کم اوردم من با کسی در ارتباط نیستم نه درست حسابی ادم مببینم نه بیرون میرم مثل ی اسیر

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

یه بار خودتو نترسون برو بعدش ول میکنه شوهر منم حساس بوود دقم میداد چن‌بار محل ندادمش ادم شد 😵‍💫😂

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین