2777
2789
عنوان

شوهرم روزه اخر تصممش رو عوض کردم دلم داره میترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که درست بشه اخلاقش😞💔

ابنقده خودم و بچه ها دوق داستیم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

مهریه ات چقدر جایی برای رفتن داری؟درامدی چیزی؟زندگی با این آدم مساوی با روانی شدن

کاش ده سال پیش یکی مثل تو همچین پیشنهادی بهم میداد ، منم ول میکردم میرفتم چون شوهر منم دقیقا مثل شوهر ایشونه 

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه

من خودم شاغلم و همه چی هم دارم خیلی سال هم هست ازدواج کردم بالای ۱۰سال ولی تا حالا نشده جایی بخوام برم احساس کنم همسرم ناراضی هست 

محاله برم اگر راضی نباشه  بجث هم ندارم خودم با این شرایط راحت ترم و هرگز بحثی نداشتیم 

حتی عروسی دختر خالم نرفتم 

هیچ کس هم نمیگه بدبختم و واقعا خوشلخنم

مهریه ام زیاده خونه ی پدرم درسته شرایشون سخته درامد ندارم ولی تصمیم گرفتم برم

قبل قهر اول با رفتار باهاش بجنگ، اینقدر عوض بشو یا درست میشه یا خودش درخواست طلاق میده که در دو حالت تو برنده شدی

اول با رفتار باهاش بجنگ تا بعدا پشیمون نشی 

با رفتن بدون جنگیدن، پشیمونی

قاطع شو، از خانوادش انتقام بگیر،بی محل و سک محل شو، اول رفتاری بجنگ، زوده برای قهر

جشن فقط ظاهر موضوع هست مشکل خیلی عمیق تره

میدونم ولی همه ماها رنج هایی تو زندگیامون کشیدیم که درنهایت متوجه شدیم ارزش نداشته ته تهش اتفاق بدی بیفته پیش خودش نمیگه که عمق زندگی جای تامل داشت میگه همش از جشن فلانی شروع شد

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
زندگیتو به خاطر مراسم یکی دیگه به چالش نکش حالا من فک کردم عروسی خواهرته یه طوری راضیش کن این روز می ...

افرین بالاخره یکی جرف درست زد

با اینکه حق کاملا با خانوووم هست

اما میشه بدون دعوا کارتو بکنی بحث و جدل بهتر که نمیشه بدترم میشه 

یه بار راضیش کردی و پشیمون شد پس دوباره هم میتونی راضیش کنی

از اول اشتباه باهاش تا کردی استارتر پر رو شده

ااما این نظرات کاربرا اصلا جالب نیست واسه یه مراسم ساده زندگیتو بهم بریزی 

مگه مجلس مردونه نیست شوهرت خودش چرا نمیاد؟

اگ هم کلا از دستش کلافه ای همیشه اون یه حرفی حالا خودت بهتر میدونی 

اگه به خاطر این قضیه بری بیرون از خونه صورت جالبی نداره اگه رفتی دیگه برنگرد چون وضع بدتر میشه

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡