2777
2789

اگ یکی از این کار هارو انجام ندم اون روز انگار روی تیغ نشستم .. تموم دکوری و چوبی و سماور . برقی هایی . دم دستن و .... تقریباتموم وسایل اشپزخوته تموم کابیت ها و یخچال و ... با دستمال جارویی پاک میکنم و سرویس و حموم و کف میزنم و میشورم طوری ک مواد شیمیایی پدرم در بیاره هر روز جارو برقی و سرامیک هارو طی میکشم و گازی ک اصلا روش اشپزی نمیکنمو کف میزنم و پاک میکنم خیبی خسته میشم خدایی وسر درر میگیرم اگ یکی از این کلرارو انجام ندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هر روز نیاز نیست این کارها رو انجام بدی

هر روز فقط وسایلی که خیلی استفاده می کنی رو تمیز کن 

بقیه هم هفته این یکبار یا نهایتا دوبار کافیه

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

من پذیرایی و آشپزخونه رو تمیز میکنم میگیرم میشینم(ضمن اینکه کاری که تو آشپزخونه میکنم مثلا شما بهش میگی گربه شور)،تا شب بچه هام همون شکلیش میکنن

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤