2777
2789

سلام

اگه همسرتون بفهمه ک قبلا کی خواستگاران بوده، ناراحت میشه؟؟

عکس العمل مردها وقتی بفهمن کی خواستگار زنشون بوده، چطوره؟ هر وقت اون مرد رو میبینن، چطورن؟

مردها، شما نسبت ب خواستگار همسرتون اگه ببینین، چطورین؟

البته من خودم به شخصه خواستگارهام همه سنتی بودن و خیلیاشونو ندیدم

اما خب آشناها و یا رفیق های همسرم هستن بعضیاشون

امروز بعد مدتها یکی ازشون رو دیدم و با همسرم بودم بعد آشنا که بود سلام و احوال پرسی کردیم..بعد ب همسرم گفت این قبلا خواستگارم بوده و خودم اطلاع نداشتم تا بعد عروسی مامانم اینا بهم گفتن

شوهرم ساکت موند!!

بنظرتون مردها وقتی درباره خواستگارای زنشون میفهمن، چی از ذهنشون میگذره و دیدگاهشون نسبت به اون مرد چطور میشه؟

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

قبلا جواب دادم الان حوصلم نمی کشه بگم غروبی همین تایپیک بود 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من اولین کسی بودم ک همسرم رفته خواستگاریش 🥰🤣

و حالا یه چیز خنده دار 

دختر دایی مامانم موقعی ک کوچیک بودن میومده ظرفای مادرشوهرمو میشسته، میگفته ببین زرنگم

منو بگیر واسه پسرت😂😂

الان ایشونم متاهلن و ۳ تا پسر دارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اولین کسی بودم ک همسرم رفته خواستگاریش 🥰🤣و حالا یه چیز خنده دار دختر دایی مامانم موقعی ک کوچیک ...

منم همینطور

درباره خواستگاران خودتون اگه همسرتون بفهمه کین میگم

حالادختر دایی مامانت عروس اون خانواده شده؟

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

منم همینطوردرباره خواستگاران خودتون اگه همسرتون بفهمه کین میگمحالادختر دایی مامانت عروس اون خانواده ...

نه نمیدونن و اطلاع ندارن 

این حرفا نباشه بهتره

البته من سن پایین ازدواج کردم، بقیه در حد حرف بودن 

بابام اجازه نمیداد بیان

میگم ک دختردایی مامانم به مادر همسرم میگفتن منو بگیر واسه پسرت، یعنی همسرم😅