2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خودت برنامه ریزی کن یا اگه نمیتونی از یه مشاور کمک بگیر . اولش نمیخواد از یه ساعت مطالعه زیاد شروع کنی مثلا ۱۲ ساعت بخونی . با ۷ساعت اینا شروع کن کمکم ببرش بالا . نهایی حتما حتما حتما بخون و تشریحی کار کن . استراحت هم به میزان کافی داشته باش . حتما آزمون بده چه حضوری چه غیر حضوری . ساعت خواب و بیداری رو تنظیم کن ‌ استفاده از گوشی رو کم کن . رفتو آمدو مهمونی رو به حداقل برسون . درگیر حاشیه کنکور نشو . حتما تست کار کن چون هم به کنکور کمک میکنه هم به نهایی . خودت رو با دیگران مقایسه نکن بلکه با اونی که دیروز بودی مقایسه کن و سعی کن هر روز بهتر از دیروزت باشی . تغدیه تو تنظیم کن ..... و در نهایت مراقب سلامت روحی و جسمیت باش .  کنکوری ۴۰۴