2777
2789
عنوان

سیگار کشیدن از لحاظ دینی حرامه❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 45 پست
تعصبی نیست همون خدایی که روزه رو واجب کرده گفته اگه برای سلامتیت ضرر داره نگیر این کجاش تعصبیه این ن ...

حرام بودن به شراب و عرق و زنا و اینجور چیزا میگن . نه به این چیز ساده که اسیب اونقدر بزرگی نمیزنه . چیزی حرامه که اسیب خیلی بزرگی بزنه
اون زمان سیگار نبوده که خدا اعلام کنه این حرامه یا نیست ، پس نمیشه به قطعیت گفت حرامه

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچیزی که برای سلامتی بدن مضر باشه رو مخالفت کرده اسلام

مضر بودن به هرچیزی میشه گفت . اگه اینجوری باشه که خوردن روغن نباتی و سوسیس و کالباسم میشه حرام ! چون به سلامتی ضرر میرسونه
شما نوشابه و سوسیس و کالباس و روغن نباتی و .. نمیخوری ؟! قطعا میخوری
پس هرچیز که به سلامتی ضرر بزنه رو نمیشه صرفا گفت حرامه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

منم نگفتم حرومه بالا دقت کنی گفتم اشکال داره

خب اشکال داره اینو دیگه بچه ی 2 ساله ام میدونن ولی حرام نیست . اینکه تو نت و .. میگن حرامه اشتباهه . باید بگن کاری اشتباهه و مضره ولی حرام نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمی دونم ولی تو زندگی پس از زندگی یکی می گفت بهش گفتن به خاطر اینکه با سیگار ،چند سال و چندماه و چندروز از عمرش کم شده،به همین میزان باید عذاب کسایی که خودکشی کردن رو ببینه.

کلا هر چیزی ک ب بدن آسیب بزنه حرومهمیخاد سیگار باشه،میخاد مصرف خودسره دارو باشه،میخاد خودزنی باشه،می ...

ضرر زدن به هرچیزی میشه گفت . اگه اینجوری باشه که خوردن روغن نباتی و سوسیس و کالباسم میشه حرام ! چون به سلامتی ضرر میرسونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مضر بودن به هرچیزی میشه گفت . اگه اینجوری باشه که خوردن روغن نباتی و سوسیس و کالباسم میشه حرام ! چون ...

نوشابه سوسیس و کالباس وروغن جامد رو نه نمیخورم 

لایک نکنید .توروخدا 
نوشابه سوسیس و کالباس وروغن جامد رو نه نمیخورم

چیزی دیگه که میخوری . من صرفا این مواد خوراکیو فقط نگفتم . هرچیزی که الان تو کارخونه ها تولید میشه بخاطر مواد نگهدارنده ای که دارن مضره و به بدن اسیب میزنه پس یعنی حرامه ؟!
خیر نیست
لطفا هرچیزو نگید حرام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آها اونوقت تکلیف چیز های جدیدی که بعد ۱۴۰۰ اومده چیه جناب

حرفی که به دوستان دیگه زدمو به توام میگم

مضر بودن به هرچیزی میشه گفت . اگه اینجوری باشه که خوردن روغن نباتی و سوسیس و کالباسم میشه حرام ! خودن چیزای کارخونه ایم میشه حرام چون توش نگهدارنده داره و به بدن اسیب میزنه . چون به سلامتی ضرر میرسونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حرفی که به دوستان دیگه زدمو به توام میگممضر بودن به هرچیزی میشه گفت . اگه اینجوری باشه که خوردن روغن ...

خیلی خوشحالم شما فرمولی پیدا کردید که از یک مرجع تقلید با خوندن ۲۰ الی ۴۰ جلد کتاب و مباحث فقهی عمرش رو پای دین گذاشته راهکار دیگه ای دست پیدا کردیدو به راحتی در بحث دین نطر کارشناسی میدید.

چیزی دیگه که میخوری . من صرفا این مواد خوراکیو فقط نگفتم . هرچیزی که الان تو کارخونه ها تولید میشه ب ...

والله من نگفتم حرامه گفتم اسلام میگه هرچیزی اسیب میزنه رو استفاده نکنید شما دود مستقیم سیگار رو با روغن مقایسه میکنی ؟ مگه مجبوریم سیگار بکشیم که دستی دستی ریه نابود کنیم؟ همون سوسیس و کالباس و نوشابه هم به اندازه کم مصرف بشه مشکلی پیش نمیاره ولی سیگار یه نخ مصرف بشه بغل دستی چنان نفسش میگیره در حد خفگی .بیایم خودمونو با این چیزا توجیه نکنیم 

لایک نکنید .توروخدا 
خیلی خوشحالم شما فرمولی پیدا کردید که از یک مرجع تقلید با خوندن ۲۰ الی ۴۰ جلد کتاب و مباحث فقهی عمرش ...

امیدوارم همینجوری به خوشحال بودنت ادامه بدی . حرف حق جواب نداره ! ضایع شدی سوت بزن . حالام سیشتیر

1
5
10
15
20
25
30
35
40