قلیون درسته به بدن اسیب میرسونه اما قدرت اختیار انسان نمیگیره که بخواد بعدش هزارتا کثافت کاری کنه
شراب مغز رو پوک میکنه انسان دیگه قدرت اختیار نداره میشه حیوان بلانسبت
خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی #خلیج_همیشه_فارس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب زمان اعراب ک قلیان بوده همیشه سر سفره هاشونچرا قلیان حرام اعلام نشده اون زمان؟
خب شاید چون اونها آگاه نبودن
اما آگاهی وجود داشت یکی میخواست بدونه به یه طریقی میتونست پیدا کنه
🇯🇴🇮🇷 الهی به حق کودکان غزه عجل لولیک الفرج🇯🇴🇯🇴 یه صلوات برای تعجیل ظهور امام زمان علیه السلام میفرستی؟ اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها🌷 ما ملت شهادتیم🌷 ما ملت امام حسینیم🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی🌷 کل یوم عاشورا، کل ارض کربلا🌷 شهید سید حسن نصرالله🌷
سیگار به بدن آسیب میزنه و در اسلام هر کاری که به بدن آسیب بزنه حرامه
ربطی نداره واقعا . حرام بودن به شراب و عرق و زنا و اینجور چیزا میگن . نه به این چیز ساده اون زمان سیگار نبوده که خدا اعلام کنه این حرامه یا نیست ، پس نمیشه به قطعیت گفت حرامه
فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱
قلیون مضره و از همین لحاظ تو اسلام گناهه، ولی کشیدن قلیون در زمان قاجار بخاطر نفوذ خارجی ها و... توسط فقهای دینی حرام اعلام شد از این لحاظ ک یه چیز سیاسی پشتش بوده
اره میدونم سوالم اینجاست چرا الان حرام اعلام شده و اون زمان حرام اعلام نشده
شراب از زمان پیامبر حرام بوده
ولی قلیون الانم حرام نیست البته تا جایی که بنده اطلاع دارم
خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی #خلیج_همیشه_فارس