2777
2789

نمیدونم ولی حسم نسبت بهش اصلا خوب نیست فکر میکنم هر چی من میگم میره ب بقیه میگه مثلا بهش گفتم من وقتی بچه دار شدم دوس دارم بعدش برم پیکر تراشی کنم دقیقا فرداش با شوهرم و شوهرم بیرون بودیم شوهرش مسخره بازی درآورد گفت من پهلو دارم میخوام برم پیکر تراشی کنم چربی هاشو بزنم باسنم ...یا من ژل لب زدم دوستم اومد خونه ما دید چند روز بعدش میگفت شوهرم گفته میخوام برم لبامو ژل بزنم دلقک بازی درآورده.....حسم بهش خوب اصلا نیست فکر میکنم از حسادت میره ب اون شوهرش و بقیه میگه

درست حدس زدی 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.