الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم سفید هم هستنه واقعااا خیلیا فکرمیکنن چون عربیم میتونیم بریم کشورای دیگه. ولی زبون عرب ایران ...
از نظر رفت و آمد نگفتم که....چه جالب😂😂من همیشه فکر میکردم سوالای عربی تو کنکور برای شما آسونتره😂😂😂 ببین ممکنه زبونتون شبیه نباشه ولی مسلما با یکم تلاش میتونی هم بفهمی هم حرف بزنی الان منی که ترکم زبان ترکیه یا حتی آذربایجان با ما فرق داره ولی با فیلم به راحتی میتونیم هم حرف بزنیم هم بفهمیم چی میگن
#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج. این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکستها میگیرن.
#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج. این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکستها میگیرن.