2777
2789
عنوان

اگه تو عقد اینو بپوشه بد میشه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم سفید هم هستنه واقعااا خیلیا فکرمیکنن چون عربیم میتونیم بریم کشورای دیگه. ولی زبون عرب ایران ...

از نظر رفت و آمد نگفتم که....چه جالب😂😂من همیشه فکر میکردم سوالای عربی تو کنکور برای شما آسونتره😂😂😂 ببین ممکنه زبونتون شبیه نباشه ولی مسلما با یکم تلاش میتونی هم بفهمی هم حرف بزنی الان منی که ترکم زبان ترکیه یا حتی آذربایجان با ما فرق داره ولی با فیلم به راحتی میتونیم هم حرف بزنیم هم بفهمیم چی میگن

از نظر رفت و آمد نگفتم که....چه جالب😂😂من همیشه فکر میکردم سوالای عربی تو کنکور برای شما آسونتره😂� ...

نه والا عربی خیلی برام سخت بود🤦🏻‍♀️

اره  ولی ممکنه فقط ۲۰ درصد شبیه هم باشن

زبان عرب ایرانی ۶۰ درصدش با فارسی قاطیه

یعنی ما همش قاطی با کلمه های فارسی حرف میزنیم😁

شنیدم رفاقتای بختیار و عرب خیلی خوبه هاا

اینو خوب شنیدی 

#دمت_گرم‍ ‍ 

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج.   این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکست‌ها میگیرن.

اره منم با چشم دیدم خیلی خوبه دوستیشون

#دارمشون‍ 

#میبینمشون‍ 

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج.   این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکست‌ها میگیرن.

نه والا عربی خیلی برام سخت بود🤦🏻‍♀️اره ولی ممکنه فقط ۲۰ درصد شبیه هم باشنزبان عرب ایرانی ۶۰ درصدش ...

ما هم متاسفانه قاطی زیاد داریم...تا حالا عرب ایرانی از نزدیک ندیدم اگه دیدم دقت میکنم به حرف زدناشون😂

خو چوقا دبیت واقعا قشنگه دشداشه کامل سفیده اگه پسره بلند هم باشه بدتر انگار یخچالِ

لباس محلی هرکسی ب خودش مربوطه ولی کاش یاد بگیریم شخصیت خودمونو بی ارزش نکنیم

مثل شما

واقعا حرفتون زشت بود🙏

چیزی ب ذهنم نمیرسه