2777
2789
عنوان

اگه تو عقد اینو بپوشه بد میشه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 80 پست
خو چوقا دبیت واقعا قشنگه  دشداشه کامل سفیده اگه پسره بلند هم باشه بدتر انگار یخچالِ

دشاشه هم دارم سفیدشو 

ی دوست عزیز عرب بم هدیه داد 

#دمشون_گرمه‍ 

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج.   این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکست‌ها میگیرن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو چوقا دبیت واقعا قشنگه دشداشه کامل سفیده اگه پسره بلند هم باشه بدتر انگار یخچالِ

لذت میبرید از اینکه مسخره میکنی؟

فقط داری شخصیت خودتو نشون میدی

بله قدش خیلی بلندهچهارشونه هم هستاره از اون لباسا

اوف عالی میشه

عروس دوس داره؟

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
مرسیی ک گفتی یاداوریم کردیک بهش بگم تو حنابندون بپوشهمرسیییی

خواهش میکنم انشالله خوشبخت باشن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
همشون قرمزن دیگه آره؟ چه جالب همیشه میگم اگه ترک نمیشدم دلم میخواست عرب بشم😂 یه زبان بین المللی بیش ...

نه عزیزم سفید هم هست

نه واقعااا خیلیا فکرمیکنن چون عربیم میتونیم بریم کشورای دیگه. ولی زبون عرب ایرانی خیلیی زیاد با کشورای اعراب فرق میکنه

باورتون میشه کتاب عربی تو مدرسممو نمیفهمیدم؟

ماجراش تاپیک قبلیم هستالان موافقت کرده البته با خواسته خودش😁

مبارکشون باشه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊