2777
2789
عنوان

علت خونریزی معقدی توروخدا میشه بیاید🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 44 پست

ببین نمیدونم دقیقا چیه ولی چیزی نیست ک خود ب خود خوب شه ‌و الکی باشه . نمیخوام بترسونمت ولی ممکنه خیلی چیز جدی در حد خدایی نکرده سرطان باشه . همیشه دلیل خونریزی این نیست هااا نترسی ولی میگم انقدر بی اهمیت نباشین ممکنه چیز جدی باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه به خاطر یبوست باشه این حالت 

اولا زیاد نشین که بدتر میشه 

لباس زیر تمیز بپوش زود زود عوض کن 

آب زیاد بخور 

غذاهای آبکی بخور 

اگر بهتر نشدی بدون که بواسیر داری داخل روده یه برجستگی هایی بوجود میاد که میترکه و خونریزی می‌کنه باید پماد و شیاف و قرص مصرف کنی اگر بهتر نشدی نیاز به جراحی داره 

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

میکم که خجالت میکشم برم چی بگم خب

برا دکتر عادیه روزی ده تا آدم با بیماری های خیلی عجیب غریب تر میبینه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

ممنونم عزیزم خداکنه چیز بدی نباشه

نه گلم اصلا من ۱۳ سالم بود اولین بار دیدم اصلا به گریه افتادم تا ۱۷ سالگی همین بود ولی هرچی پیش رفت یک چیز مثل یک تیله ورم کرد اما اگر بدونی با چه روشی رفت اصلا خندت میگیره درواقع روشی ک من باهاش درمان شدم به شدت خنده دار اصلا نمیتونم بگم ولی خب تصادفی همون باعث شد خوب بشم ولی شما برو دکتر حتما فک کنم قرص و دارو بده 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
اره روشنه یبوست الان نه ولی چند هفته پیش شده بودم خیلییی اذیت شدم از همون موقع اینجوری شدم

سعی کن چیزایی بخوری که مدفوعت نرم بشه،منم بعد زایمانم یکم که شکمم سفت بشه دچار مشکل میشم ولی رعایت که کنم خوب خوبم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤