2777
2789

۳۳سالمه ، ارشد دارم ،  متاهلم ، فعلا تحت درمان ناباروری هستم

درآمد هم ندارم ، هر کار میکنم انگیزه ی شرکت تو استخدامی ها رو ندارم (البته چندتا شکست داشتم تو زندگیم ک باعث شده فک کنم من هیچ وقت تلاشام نتیجه نمیده)

همسرم ک از گرونی میگه از خودم بدم میاد ک نمیتونم کمک کنم

جایی میرم حرف از بچه ک میشه از خودم بدم میاد

این در حالیه ک وقتی بچه مدرسه ای بودم هم زیبا بودم هم درس خون ..اما اتفاقاتی در زندگیم باعث شد پشت سر هم شکست بخورم

چیکار کنم ؟ حس بی اررشی دارم .

کسی تحربه ای داره؟

شما توچه مرحله ای هستین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۳۳ساله ام ۷سال ازدواج کردم 

بچه دار نشدیم

و الان خداروهزار بار شکر میکنم حس بد نمیگیرم همه بد نگام میکنن ولی من ته دلم میگم  ک و ن لق همتون 

چون من شرایط مادر شدن ندارم 

بچه خرجش زیاده خیلی زیاده حتی یه دونه هم نمیخوام بیارم چون باید درامدم جوری بشه که راحت ماهی ۲۰بر بچم باشه تو این زمونه

که برنج شده ۲تومن 🫠

🤴👸.دلشاد هستم...

منم دو تا ارشد دارم و بیکارم.چه کار میشه کرد.توی این زمونه هیچ کس سر جای درستش قرار نگرفته.سر کار هم رفتم اما زجر اور بود واسه.فنی مهندسی کار مردونه سر و کله زدن با کارگرای مرد.می تونستم معلم بشم کارمند بشم.حتی. پشت کنکور می موندم پزشکی قبول میشدم.اما فکر کنم هر چی میشدم از الانم بهتر نبودم باز هم احساسم خوب نبود.برو کتاب کتابخانه نیمه شب رو دانلود کن و بخون.دیدت تغییر میکنه

منم ۳۴ومتاهل و اتفاقا نازایی دارم ....

ولی دیدگاهم باشما فرق میکنه من تاالان هرچی بودم و هرکاری کردم صدمو گذاشتم ، حالا اینکه ناموفق بوده دیگه ی نوع امتحان ازطرف خدابوده و صلاحم درموفقیت نبوده ....

ب نظرم داری افسردگی میگیری ، وگرنه دلیلی نداره انقدرناامید باشی

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من درکت میکنمباید یه مدتی تلاش کنی به خودت انگیزه بدی اگه لازمه تحت نظر روانپزشک درمان دارویی ضد افس ...

چون برا بارداری دارم اقدام میکنم قرص نمیشه بخورم

انقد هزینه کردم پولی برام نمیمونه برا روانشناس 

قبلا میرفتم بهتر بودم 

منم ۳۳ساله ام ۷سال ازدواج کردم بچه دار نشدیمو الان خداروهزار بار شکر میکنم حس بد نمیگیرم همه بد نگام ...

دقیقا.من یه دونه بچه دارم.فضولا همش می گفتن یکی کمه.اما خدا حفظش کنه و خدا رو شکر.اما اما اگر عقل الانم رو داشتم یا می دونستم اوضاع اینطور میشه همین یه دونه رو هم نمی اوردم.الان ۱۶ سالشه. و واقعا هزینه داره.

منم ۳۴ومتاهل و اتفاقا نازایی دارم ....ولی دیدگاهم باشما فرق میکنه من تاالان هرچی بودم و هرکاری کردم ...

شما شاغل هستین خودتون؟

پس جرا من انقد از خودم انتظارم بالاست 

هرجا میرم محو چهره و برخوردم میشن اما خودم از درون نابودم

میگم خب ک چی .. درآمد نداری..بجه نداری 

دقیقا.من یه دونه بچه دارم.فضولا همش می گفتن یکی کمه.اما خدا حفظش کنه و خدا رو شکر.اما اما اگر عقل ال ...

اره بخدا 

خدا حفظش کنه 

خودخواهیه که یه دونه رو کنیم دو دونه بعد باز دو تا هم ماشالله هزینه هاشون زیاده مث قدیم نیس

حالا ما تو خانواده پرجمعیت بودیم تا الان لذتی نبردیم از زندگیمون والا بخدا 

🤴👸.دلشاد هستم...

منم ۳۳ساله ام ۷سال ازدواج کردم بچه دار نشدیمو الان خداروهزار بار شکر میکنم حس بد نمیگیرم همه بد نگام ...

عزیزم شاغل اید؟

حستون چیه تسبت ب خودتون ؟

من چرا خودمو بی هنر میدونم ..اضافی میدونم