2777
2789
عنوان

خانمای متاهل سی سال ب بالا بیاین ی دقیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 34 پست
قرار نیست همه با کار کردن ارزشمند بشن همین ک تحصیلات دانشکاهی داری معلومه همسرداری بلدی و انگیزه دار ...

ممنونم از نظرت 

پس مشکل کجاست

همسرم میگه تو ایده آل گرایی نسبت ب هر چیزی

اره بخدا خدا حفظش کنه خودخواهیه که یه دونه رو کنیم دو دونه بعد باز دو تا هم ماشالله هزینه هاشون زیاد ...

اره اون وقتا که ارزونی و فراوانی بود باز ماها سختمون بود الان که دیگه زندگی سخت شده راه میری باید خرج کنی نفس می کشی باید پول بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۳۴ومتاهل و اتفاقا نازایی دارم ....ولی دیدگاهم باشما فرق میکنه من تاالان هرچی بودم و هرکاری کردم ...

اره عزیزم من ی مدت افسردگی داشتم از نوع خفیف ولی بخاطر بارداری و.. قرصمو ترک کردم 

مگه همه زنا کار دارن ؟ من خاله عمه زنعمو اینا رویه هم رفته 20 تا خانم شوهر دار  نزدیک جدا از اون همسایه فامیله دور شاید از هر 20تا زن یکشون سرکاره اونم خستس همش میناله 

خودت محیط خونه رو واسه شوهرت و خودت شاد کن 

اهنگ بزار همیشه 

حالا این دور ورا استخدامی بود شرکت کن 

نبود ازمون فرهنگیانی یا اموزش پروش بده 

شد خداروشکر نبود هم وظیفه تو نبوده 

بچه هم الان همسنای تو هنوز مجردن اصلا 

بعدا که دوره درمانت کامل شد ایشالا 

زیر نظر دکتر شاید چند قلو شد اونم اگه نشد دوتا پشت سر هم بیار😆بخدا اکثر بازیگرا ازدواجم نمیکنن حال میکنن چه برسه بچه 

من دختر عموم 34 سالشع میگه هنوز نمیخوام 8 ساله ازدواج کرده  ولی سرکاره

شما شاغل هستین خودتون؟پس جرا من انقد از خودم انتظارم بالاست هرجا میرم محو چهره و برخوردم میشن اما خو ...

من ۶سال شاغل بودم و الان هم ۳ساله که دیگه کار نمیکنم و خانه دارم .

عزیزم مگه ارزش ادمها بخصوص زنها به درامد داشتنه؟؟؟؟؟ 

چرا سعی نمیکنی به نعمت هایی ک داری توجه کنی؟؟؟

شما تمرکزت را گذاشتی روی نداشته هات واز داشته هات غافلی ، چیزی که خدارو خیلی ناراحت میکنه همینه، در واقع تو ناشکری، خوشگلی،سالمی، همه دوستت دارن، زندگی اروم و بی دغدغه داری، سقف بالای سرته، همسر خوب داری، خانواده داری، آبرو داری و .......

شیطان بادرونت کاری کرده حس پوچی بگیری و از همه چی ناامید بشی که هم خودت و هم خدارو ناراحت کنه ، باشیطان درونت بجنگ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اره عزیزم من ی مدت افسردگی داشتم از نوع خفیف ولی بخاطر بارداری و.. قرصمو ترک کردم

منم از نوع خفیف دارم ولی از وقتی ک معانی قران را صوتی گوش میدم یا نهج البلاغه گوش میدم دیدگاهم عوض شد، فهمیدم خدا از خلقت ما هدف داشته، هدفش هم اینه که ما به خودمون و دنیامون و نعمتهامون بیشتر توجه کنیم و اون را همه جوره قبول داشته باشیم ...

عزیزم شاغل اید؟حستون چیه تسبت ب خودتون ؟من چرا خودمو بی هنر میدونم ..اضافی میدونم

دوماهه خانه داری ر انتخاب کردم

من هنرم الانه فقط نظافت خونه اس 

و گوشی دست گرفتن 

وگاهی پارک و پیاده روی 

هنر اصلا ندارم ولی روزانه شکر گزاری میکنم و لذت میبرم 

من از همه بریدم بخاطریکه همه شون بهم حس بد میدادن الانه در ارامش کامل به سر میبرم 

مادرم یه آدم مریض سمی دو به هم زن ....برادرهام حسود و ارث خور من ....کلا الان با شوهرمم و ۲تا خواهرم که گاهی تماس و یا میبینیم همو 

🤴👸.دلشاد هستم...

من ۶سال شاغل بودم و الان هم ۳ساله که دیگه کار نمیکنم و خانه دارم .عزیزم مگه ارزش ادمها بخصوص زنها به ...

چقد خوب حرف میزنی

اگر همسرم اینجا نبود ی دل سیر ب حرفات گریه میکردم 

راست میگی عزیزم ..راست میگی 

دوماهه خانه داری ر انتخاب کردممن هنرم الانه فقط نظافت خونه اس و گوشی دست گرفتن وگاهی پارک و پیاده رو ...

اره منم از برادرم خیلی حس بد میگیرم .. دوس ندارم ببینمش بخاطر همین ارث و ... خیلی انرژیش بده

من ۶سال شاغل بودم و الان هم ۳ساله که دیگه کار نمیکنم و خانه دارم .عزیزم مگه ارزش ادمها بخصوص زنها به ...

بهترین حرف رو زدین

ناشکری نباید کنیم

لیست از داشته هامون باید بنویسیم

نداشته هامون گم میشن توشون

🤴👸.دلشاد هستم...

چقد خوب حرف میزنیاگر همسرم اینجا نبود ی دل سیر ب حرفات گریه میکردم راست میگی عزیزم ..راست میگی

قشنگم تو یه دونه ای ، تودردونه ی خدایی، منتظرته ک بغلتکنه و به حرفات حسابی گوش بده ، پس باهاش حرف بزن و یادت باشه خدا فقط و فقط و فقط خیرخواهه تو ....هرچی داری نعمت و هرچی نداری حکمته....

بیا ی لطفی ب خودت وهمسرت کن...

از امروز تا ۱ماه هرروز ۲۰تا از نعمت هاتو بنویس جوری که اصلا و ابدا تکراری نباشه اونوقت میبینی ،انقدر نعمت داری و فقط غافلی...ی بچه و یه کار نداری ک اونم خدا نگفته بهت نمیدم گفته بیشتر تلاش و صبوری کن تا بدم ولی در عوض هزاران نعمت بهت داده