2777
2789
عنوان

ظرفیت پزشکی باید کم شه هرچه زودتر

377 بازدید | 51 پست

ببینید عزیزان من پزشکی روزانه دانشگاه تیپ یک هستم الان که دیگه کلاس هامون تو بیمارستانه بالا سر هر مریض بیست تا دانشجو ریخته نه چیزی یاد میگیریم نه مریضا ادم حسابمون میکنن حتی تو اتاق هم جا نمیشیم خوابگاه ها جا نیس سر کلاسای تئوری سرپا میمونن بعضی بچه ها صندلی خالی نیست او یه کلاس ۲۵۰ نفر ادمیم تازه ورودی ما ظرفیت ها ۶۰۰۰ نفر پایین تر از الان بود 

کنکوری هایی که دارن از افزایش ظرفیت حمایت میکنن الان حتی همکلاسی های تعهدیم هم صداشون دراومده از این ظرفیت های نجومی چه برسه مایی که رتبه های خوبی اوردیم خودتون هم وارد این رشته بشین متوجه اوضاع وخیم میشین که چه ظلم بزرگی شده الان ظرفیت پزشکی عمومی بالاتر از پرستاری هست و این یعنی فاجعه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه دکتر هم کم داریم

کمبود دکتر فقط تو مناطق محرومه اونم به خاط  اینه که شرایط بده و دکترا نمیرن فک میکنی این فارغ التحصیل ها هم بجز تعهدی ها که مجبورن قراره برن اونجاها؟

افزایش ظرفیت پزشکی اینده همه رشته های علوم پزشکی رو نابود میکنه نه تنها پرستارا چون قبلا کسی که رتبه ۵۰۰۰ پرستار میشد الان همون ادم پزشک میشه و پرستار با رتبه ۲۵۰۰۰ برمیداره 

خب اون دوستان تعهدی خودشونم قبول نمیشدن 😶به چی اعتراض میکنن 😅

ورودی ما هم همینه ،کلاسمون کفاف ما رو نمیده ،آمفی تئاترمونم نمیتونن بدن چند تا ورودی 😂باز تا علوم پایه بودیم خوب بود چند تا گروه بودیم ،الان یک گروهیم ،وحشتناکه کلاسا 

You're all the things I've got to remember

خب اون دوستان تعهدی خودشونم قبول نمیشدن 😶به چی اعتراض میکنن 😅ورودی ما هم همینه ،کلاسمون کفاف ما رو ...

ما تو علوم پایه هم یه کلاس بودیم تقسیم نشده بودیم الانم ماشالا جا برا سوزن انداختن نیس فیزیوپات

من تو تهرانم ولی بعضی وقتا دکتر متخصص یا فوق تخصص به سختی گیر میاد. مثلا تعداد جراح فوق تخصص عصب خیل ...

الان شاید از بینشون چهارتا دکتر خوب پیدا بشه اما قطعا چندسال بعد همونم پیدا نخواهد شد چون کیفیت اموزش صفر شده و کمیتو فدای کیفیت کردن

تعداد ما هم خیلی زیاده اتاقای بیمارستان خیلی کوچیکه نصفمون بیرون اتاق میمونیم

واقعا در عجبم از این نادون هایی که اعتراض دادن امسال که چرا ظرفیت کم شده و دوباره بردن بالا اینا کاش یه سر بیان بیمارستان

من تو تهرانم ولی بعضی وقتا دکتر متخصص یا فوق تخصص به سختی گیر میاد. مثلا تعداد جراح فوق تخصص عصب خیل ...

همین دیگه اونقدر به پزشک بها نمیدن پزشک به دنبال ادامه تحصیل برای تخصص و فوق نیست ترجیح میده مهاجرت کنه به جای حل مسئله صورت مسئله رو پاک میکنن

ما تو علوم پایه هم یه کلاس بودیم تقسیم نشده بودیم الانم ماشالا جا برا سوزن انداختن نیس فیزیوپات

شما وحشتناکه کلاساتون دیگه 

ما الان بالای ۲۵۰ نفریم تقریبا ...

دروس شناورمون تا قبلا که خلوت بود نمیدادن به ترمای پایین تر،یعنی ما میرفتیم التماس نمیدادن ،حالا که زیاد تر از ترمای پیشیم ،هر چی ترم پایینیه هم ریختن تو کلاسای ما 😂ترمای بالاترم افتاده هاش هست🫠 ،مهمانم که تا میتونن میگیرن 😑در حال ترکیدنیم 😂

باز افزایش ظرفیت نبودم قبول بودم ولی خب دیگه کاریش نمیشه کرد ،الان همکلاسیام که شانس قبولیشون کمتر بوده بیشتر غر میزنن تا ما ها بازم 😶

You're all the things I've got to remember