2777
2789
عنوان

ظرفیت پزشکی باید کم شه هرچه زودتر

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب سیستان بلوچستان مجبوره اینکارو انجام بده واقعا کمبود دارن!

شما یه درصد فکر کن طرف بعد از تموم شدن درسش یه درصد اونجا کار کنه! مثل فرهنگیانه دیگه با سهمیه ی یه جای دور افتاده و عشایری قبول میشن حتی یک ساعت هم عشایری تدریس نمیکنن در بهترین مدرسه ی بالا شهر تدریس میکنن

با انواع و اقسام بخشنامه ، مثلا تازه ازدواج کردم تازه بچه دار شدم امتیازم بالاست برای انتقالی و و و هزاران بند که معلوم نیست کی تصویب میشه. اونوقت دولت میاد ماده ی ۲۸ رو جذب میکنه با عنوان شهر بعد از قبولی میفرسته عشایری و استثنایی با چشم اینا رو دیدم. حتی یک درصد از اینایی که به عنوان تعهدی و... پزشکی میخونن جای محروم نمیمونن نهایت دو سال بمونن اون هم همیشه مرخصی هستن.

شما که حالا خودت داری پزشکی میخونی به بقیه چیکار داری بزار یه بدبخت که تنها راه نجاتش درسم هست نجات پیداکنه واسه کنکوریا عالیه واسه شمایی که قبول شدین و رد کردین حالا بد شده تو خودتم الان پشت کنکوری بودی ظرفیت کم میشد عزا میگرفتی مدرسه هم نیست که کلاس 20 نفره براتون بزارن

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

واقعا دانشجوهای پزشکی شدن دشمن کنکوریا خودتون رد کردین به سلامت به ما چیکار دارین بزارین ما هم به هدفامون برسیم جای شما رو نمیگیره کسی هرکی جای خودشه عرضه دارین برین یه تخصص خوب بگیرین عرضه ندارین بقیه رو پایین نکشین تا خودتون برین بالا

خودتون پزشکید فردا روز ی ماما با پرستار ببینید پیفو ایف میکنید بعد الان نگران جایگاهتونین نگرانید بقیه هم بتونن ب جایگاه شما برسن خب اگه انقد براتون مهم بود خودتون نمیرفتین پزشکی

ب هر الاغی بیشتر از حدش یونجه بدی فاز یال (:

ماهم ادمیم عین چی میخونیم از خوابو خوراک میزنیج گناه ما چیه...

اینو باید ب اونایی گف ک با سهمیه و پول پدرشون میان ظرفیتو پر میکنن گفت نه مایی ک داربم خون دل میخوریم

ب هر الاغی بیشتر از حدش یونجه بدی فاز یال (:

والا فقط نا امید میکنن ادمو

اصلا به حرفشون گوش نکن همشون چرت و پرت میگن اصلا حسابم نکن حرفاشون

اینا خودخواهن میخوان هرچی چیز خوبه برای خودشون باشه

فک کردی واقعا نگران کیفیت آموزشه؟؟؟نگران اینه پس فردا درسش تموم شه از بی عرضگیش بقیه جاشو نگیرن این بیکار بمونه

شما که حالا خودت داری پزشکی میخونی به بقیه چیکار داری بزار یه بدبخت که تنها راه نجاتش درسم هست نجات ...

این حرف شما مصداق بارز سطحی نگریه

بحث سیستم بهداشت و سلامت یه کشوره، مگه جون مردم مسخره دست شماست که من هنوز قبول نشدم پس ظرفیت بالا باشه

آموزش پزشکی یعنی مریض دیدن، و هیچ دانشجویی وقتی ۲۰ نفر رو میبرن بالای سر مریض، پزشکی یاد نمیگیره

واقعا دانشجوهای پزشکی شدن دشمن کنکوریا خودتون رد کردین به سلامت به ما چیکار دارین بزارین ما هم به هد ...

من عرضه داشتم با رتبه خوب پزشکی روزانه تیپ یک قبول شدم مطمئن باش تخصصم ایران نیستم اما تویی که انقد ادعاته عرضه داری رتبه خوب بیار روازنه قبول شی که انقد برا تعهدی دوقوز اباد و افزایش ظرفیت خودزنی نکنی

اصلا به حرفشون گوش نکن همشون چرت و پرت میگن اصلا حسابم نکن حرفاشوناینا خودخواهن میخوان هرچی چیز خوبه ...

بی عرضه خودتی که نمیتونی رتبه خوب بیاری داری اینجا برا افزایش ظرفیت و پزشکی تعهدی خودتو پاره میکنی میتونی بسم الله روزانه بیار کسیم کاریت نداره اره نگرانم چون قراره ادمای بی عقلی مثل تو بیاد پزشکی تعهدی و جون ملت بیفته دستش