2777
2789

خیلی صمیمی بودیم از دبیرستان باهم بودیم حتی دانشگاه بعد دانشگاهم رفتیم باهم مسافرت و همه جا باهم بودیم تعریف از خود نباشه من چهرم خیلی ازش زیباتر بود و اون حتی معمولی هم نبود ،وقتی نامزد کرد رابطشو بامن قطع کرد ولی فک میکردم بخاطر اون دوستی خیلی عمیق عروسیش دعوتم کنه امروز اتفاقی آرایشگاه دیدمش گفت ۴ماهه عروسی گرفته و عکساشو نشون نداد هیچکدوم از همکلاسی های قدیم رو دعوت نکرده بود و میگفت عروسی تو خونه داماد بود تنها دوست صمیمیش هم من بودم راستش یجوری شدم ،نظر شما چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک میکردم فقط من اینجوری ام

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

شاید نمی‌تونستن خیلی مهمون دعوت کنند مجبور شد دوستاشو دعوت نکنه

زیاد از کسی توقع نداشته باش

منم اوایل سر این موضوعات ناراحت میشدم تا اینکه خواهرم ازدواج کرد دیدم شرایط چجوریه دیگه درک کردم

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

ترسیدن قاپ شوهرشو بدزدی 🥴🥴🥴😶‍🌫️😶‍🌫️🫡

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نمیدونم کجا خوندم اما عین همین اتفاق افتاده بود

دختره در جواب گفته بود دوستام منو یاد خاطره های بدم مینداختن 

یعنی هرجا سختی بود بدبختی بود دوست بود

دیگه دوست نداشتم ببینمش چون یادم میومد چ روزایی گذروندم