missdiaa مدیر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 8402 عنوان کسایی ک ماز شرکت کردید | مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 94 پست ب نظرتون کلاسای مهرش واس دوازدهمی ک پایش متوسطه مناسبه؟؟ اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟! 1404/07/17 | 20:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قارقروت عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 3775 تراز ۷۲۷۴ خیلی بده؟ میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
قارقروت عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 3775 واسه ازمون امروز؟ میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
لواشک۱۲ عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 1132 مدرسع هم میرید؟فقط جزوه میخونید یا کتابم و درسنامه هم؟ نه از درس خیلی دورم فارغ التحصیل سال 92هستم هر استادی یک جزوه داره که با اون میخونم فقط زیست فرهمند جزوه نداره تو خود کتاب درسی نکات وارد میکنم
missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 8402 ماز فقط برای تجربی اره منم با ماز پیش میرمفقط جزوه بخونم کافیه بعدش تست بزنم و بعدم کتاب یا نه درسنامه هم بخونم؟چون مدرسه میرم نمیرسم اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!
missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 8402 واسه ازمون امروز؟ ازمون امروز شرکت نکردمرتبهات تو منطقه چند شد؟ اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!
قارقروت عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 3775 ازمون امروز شرکت نکردمرتبهات تو منطقه چند شد؟ ۱۹۰۰۰ میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
hhhkjhhhh عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 17516 اره منم با ماز پیش میرمفقط جزوه بخونم کافیه بعدش تست بزنم و بعدم کتاب یا نه درسنامه هم بخونم؟چون مدر ... مدرسه میری وقت نمیشه برسی عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹
missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 8402 نه از درس خیلی دورم فارغ التحصیل سال 92هستم هر استادی یک جزوه داره که با اون میخونم فقط زیست فرهمند ... از مهر پیش میرید باهاشون؟یا شمام شروع تیر هستین؟ اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!
لواشک۱۲ عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 1132 اره منم با ماز پیش میرمفقط جزوه بخونم کافیه بعدش تست بزنم و بعدم کتاب یا نه درسنامه هم بخونم؟چون مدر ... درسنامه دیگه لازم نیست خود استاد سر کلاس کاملا درس رو توضیح میده
قارقروت عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 3775 ازمون امروز شرکت نکردمرتبهات تو منطقه چند شد؟ ولی سطحش پایین نبود خصوصا زیست میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 8402 ۱۹۰۰۰ ازمون اولته طبیعیهمن چون نرسیدم تموم کنم آزمون ندادم اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!
missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 8402 مدرسه میری وقت نمیشه برسی اره خب اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!
قارقروت عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 3775 ازمون اولته طبیعیهمن چون نرسیدم تموم کنم آزمون ندادم با قبلی ۳۵۲ تا تفاوت تراز داشتم البته قبلی نرسیده بودیم میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 8402 ولی سطحش پایین نبود خصوصا زیست ولی در کل از قلمچی خدایی بهتره اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!