2777
2789
عنوان

کیا کنسرو شون ترکیده سر گاز

217 بازدید | 25 پست

یک خوراک بادمجان و قارچ گذاشتم تو آب بجوشه 

اومدم نشستم پای کامپیوتر 

چشم تون روز بد نبینه 

تمام سقف و کابینت ها گاز فرش همه جا پر شد 

یک ساعته دارم تمیز می کنم 

خیلی خسته شدم 

تجریه خیلی بدیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تن ماهی ..نماز خوندم رازو نیازم طول کشید😂عین بمب ترکید یه ذره تن همه جا پخش شده بود انگار دو سه تا بود

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

مامانم تن ماهی گذاشته بود یادش رفته بود

وای وقتی ترکید تمام آشپزخونه از سقف و کابینت و پنجره پر روغن و ذرات ماهی بود 

سقف رو نشد تمیز کنی نقاشی کردن 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

آره ی بار تن ماهی رو همونجور گذاشتم رو بخاری که داغ بشه یادمه ی ربع بعدش دای انفجار اومد با چادر نمازم در رفتم از خونه کمی بعد شوهرم اومد دید که تن ماهی ترکیده کلا همه جا تن ماهی بود و بعضی قسمتای سقف هیچوقت تمیز نشد 😁

وای دوران خوابگاه تجربه شو داریم

یکی ازبچه هاهمینجوری گذاشت روگازگرم شه😂ترکید تو صورتشون و سقفودیوار همش کثیف شد

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

تو صورت شون ؟طوری شون نشد ؟

نه

چشاشونم ریخت ولی هیچی نشد

قوطیه پرت شد از پنجره بیرون😂وحشتناک وحنده دار بود

خیلی گرم نبود ترکید

قوطیو مستقیم روی گاز گذاشته بودن

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂