اگه هردوتون لایک میکنید پس بزودی ریپ هم میزنه😂عکس و دابسمش از خودت زیاد بذار
یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه استوری ای بزار که ریپلای داشته باشه مثلا تولدی تبریکی چیزی
من دیگ بلاگر شدم از بس استوری گذاشتم😭😂اهل استوریم نیستم یعنی اصلا دلم نمیخواد استوری بزارم ولی بخاطر این دیگ ساییده شدم از بس گذاشتم فقط لایک میکنه مرتیکه بیشور
میزارم زیاد ولی یچیزی مانعش میشه حس میکنم چون مامانش رفیق مامانمه به همین دلیل ریپ نمیزنه😭
نه اتفاقا پسرا چیزی جلودارشون نیست اگه بخوان هم ریپ میزنه هم باهات حرف میزنه من که حس میکنم از تو خوشش میاد بزودی هم ریپلای میزنه تو کراش کراشتی
یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍