2777
2789
عنوان

تایم نهار با خواستگارم رفتم بیرون ولی منو برد کافی شاپ 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسیس رو نگاه کن باید بهش میگفتی من خیلی گشنمه پول نداری ردت کنم پتیاره

چ موهای خوشگلی داری

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

برای منم یکبار پیش اومد گفت من صبحانه دیر خوردم سیرم گفتم باشه پس بریم من ناهار میخورم تو نخور اینا ...

باید خودم میگفتم ؟؟؟ آره بهتر بود میگفتم اینجوری زودتر خودش لو میداد

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

آره داشت ولی باید اپل اون غذا رو میگفت 🫤هی اصرار مه شما یک جایی بگید منم گفتم نو خودتون میخواستم سل ...

دیگه بنده خدا گفته خودت انتخاب کن کجا بریم حالا که اون انتخاب کرد تو هم غذا سفارش میدادی 

خودش حتما سیر بوده چمیدونم داستانی بوده نمیشه قضاوت کرد 

🧚‍♀

همونم خوبه.میدونی دو دست غذا چقدر میشه.. انشاالله بعدها میری واسه غذا

فکر کنم اولش مهمتره ها

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

آره میگفتی منو بیارید جنگ اول به از صلح آخر

دقیقااا بعد از این دقت میکنم 🤣🤣🤣

قبلنا دخترا آهن پرست بودن ولی تو نی نی سایت همه شکم پرستن انگار ، هرکی به شکمشون برسه مرد ایده الیه وگر نه کات و تمام ، 

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم 

دقیقااا بعد از این دقت میکنم 🤣🤣🤣

بعد میدونی چی شد وقتی گفتم فقط من میخوزم و یک پرس سفارش دادیم از من گشنه تر بود و برنجو با نون میخورد 

دکمشو زدم مرتیکه رو

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
قبلنا دخترا آهن پرست بودن ولی تو نی نی سایت همه شکم پرستن انگار ، هرکی به شکمشون برسه مرد ایده الیه ...

برای من ماشینش مهمتره اینه جقدر خرجم میکنه 

بعد میدونی چی شد وقتی گفتم فقط من میخوزم و یک پرس سفارش دادیم از من گشنه تر بود و برنجو با نون میخور ...

🤣🤣🤣🤣وایییی