2777
2789

حالا خوبه خودشون دعوت کردن اگه خودمون میرفتیم که دیگه هیچی 

اول یدونه چای رنگ و رو رفته ی بد طعم آوردن بعدش دیدیم داخل جامیوه ای شلغم خام و خیار گذاشتن 😐😐😐

هنوز باورم نمیشه حس میکنم مسخرمون کردن بخدا 

خودشونم قشنگ شلغمو برداشتن گذاشتن تو بشقاب پوستشو کندن و خرت خرت خوردن 😐

من برام غیر قابل باور شد چون شلغم خام تلخه بخاطر همین بی عار بی عار یدونه برای امتحان برداشتم خوردم 😂

دیدم نه شیرینه 

خانوادم هم داشتن نگام میکردن 😐

برای شام هم یدونه ماکارانی که کلا پنج تا دونه سیب زمینی روش بود آوردن انگار ماکارانی رو تو آب و زردچوبه انداخته بودن برداشته بودن آورده بودن سر سفره 

توروخدا وقتی خودتون مهمون دعوت میکنید یکم سلیقه به خرج بدید یکم خرج کنید حداقل طرف یکم بهش خوش بگذره بابا این کارا چیه آخه شلغم ؟😂

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستن این مهمونی آخرین مهمونی تون باشه ک می‌رید خونه شون😐🙏🏻

والا مام مشتاق نیستیم خودشون دعوت کردن 😑🥦

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

شاید از شماها بدش میاد

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

کدوم شهری؟ تابحال همچین چیزی برای مهمان نه دیدم نه شنیدم

تهرانم اسلامشهر 

از یه مرغ برای بیست نفر که بهتره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان میان میگن واسه شکم نمیرم و فلان و ....

بعد همونا اگه مادرشوهر خواهرشوهرشون کمتر از ۳ مدل غذا جلوش بذارن فوری تاپیک میزنن و مسخره میکنن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
شاید از شماها بدش میاد

بدش میاد دعوت نکنه والا مشتاق نیستیم 

والا مام مشتاق نیستیم خودشون دعوت کردن 😑🥦

شما دعوت کنید چغندرلبو و کرفس بدید جای میوه 😂😂 شامم استامبولی

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز