اگه تازه نامزد کردی اشکال ندارد اولش میگن که مثلا احترام حرمت مادر مگه داره .اما اگه ضعف های اخلاقی دیگه ای داره و کلا احترام و عزت زن جماعت براش مهم نیست و یا حرف همیشگیش شد احتمالا بچه ننه باشه یه سری مشکلات پیش بیاد
اخه دراومد بهم گفت بابای شما هیچکار واستون نمیکنه منم بهش گفتم من که راضیم و خیلی دوسش دارم اونم گفت درد مجبوریه دیگه منم بهش گفتم خونواده تو هم کاری براما نکردن و منوتوخودمون ساختم و زندگی کردیم اونم درجواب اینو گفت که یه تار مو مامانم رو نمیدم
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اخه دراومد بهم گفت بابای شما هیچکار واستون نمیکنه منم بهش گفتم من که راضیم و خیلی دوسش دارم اونم گفت درد مجبوریه دیگه منم بهش گفتم خونواده تو هم کاری براما نکردن و منوتوخودمون ساختم و زندگی کردیم اونم درجواب اینو گفت که یه تار مو مامانم رو نمیدم