2777
2789

اگه شوهر شما این حرفو بهتون بزنه چه واکنشی نشون میدین 

من يه تار مامانم به هزارتا مثه شماها نميدم

من درجواب بهش گفتم سایشون مستدام خدا به جفتتون سلامتی بده و عمر با عزت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تازه نامزد کردی اشکال ندارد اولش میگن که مثلا احترام حرمت مادر مگه داره .اما اگه ضعف های اخلاقی دیگه ای داره و کلا احترام و عزت زن جماعت براش مهم نیست و یا حرف همیشگیش شد احتمالا بچه ننه باشه یه سری مشکلات پیش بیاد 

چقد خوب گفتی چرا اینجوری گفته

اخه دراومد بهم گفت بابای شما هیچکار واستون نمیکنه منم بهش گفتم من که راضیم و خیلی دوسش دارم اونم گفت درد مجبوریه دیگه منم بهش گفتم خونواده تو هم کاری براما نکردن و منوتوخودمون ساختم و زندگی کردیم اونم درجواب اینو گفت که یه تار مو مامانم رو نمیدم

خب باید بگی قبلش چی شده که این حرفو زده 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خب باید بگی قبلش چی شده که این حرفو زده

اخه دراومد بهم گفت بابای شما هیچکار واستون نمیکنه منم بهش گفتم من که راضیم و خیلی دوسش دارم اونم گفت درد مجبوریه دیگه منم بهش گفتم خونواده تو هم کاری براما نکردن و منوتوخودمون ساختم و زندگی کردیم اونم درجواب اینو گفت که یه تار مو مامانم رو نمیدم