2777
2789
عنوان

خانوما نظر صادقانه تون رو راجب این حرف شوهرم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 91 پست
ابتدا ی زهر خند و سپسمیگفتم پس برو با همون مامان جونت زندگی کن ادمی ک انقد مامان دوسته زن گرفتنش چیه

اتفاقا من هیچ عشقی ندیدم که به مادرش داشته باشه ولی برا حرص دراوردن من اینارا میگه منم با این جمله که سایشون مستدام حس میکنم خجالت زدش کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو حتما یه چیزی گفتی اینو گفته یه هو نمیاد اینو بگه‌که‌

اخه دراومد بهم گفت بابای شما هیچکار واستون نمیکنه منم بهش گفتم من که راضیم و خیلی دوسش دارم اونم گفت درد مجبوریه دیگه منم بهش گفتم خونواده تو هم کاری براما نکردن و منوتوخودمون ساختم و زندگی کردیم اونم درجواب اینو گفت که یه تار مو مامانم رو نمیدم

بگو منم یه‌مو زیر بغل پدرم را به هزار تا مثل وتو و مامانت نمی‌دم 

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

اخه دراومد بهم گفت بابای شما هیچکار واستون نمیکنه منم بهش گفتم من که راضیم و خیلی دوسش دارم اونم گفت ...

اینطوری خودش خجالت میکشه   دو بار که تو ایطور جواب بدی پیش خودش شرمنده میشه

من حس کردم اگه بخوام گارد بگیرم خوب نمیشه بااین حرفم خجالت زدش کردم

والا بنظرم انقد شوهرت سبک مغزه ک نمیفهمه منظورتو 

من بودم منم با خنده حرف خودشو میزدم

بعدم بگو من متاهل شدم بابام بیاد چکار کنه برام؟ وظایف تورو انجام بده هول خان

بگو منم یه‌مو زیر بغل پدرم را به هزار تا مثل وتو و مامانت نمی‌دم

بخدا باید ببینی خونوادمو منو چ از نظر فرهنگی چ از نظر داماد داری پذیرایی صد هیچ اونارا میزنیم ولی اینا چون یکم ارثیه گیرشون اومده فکرمیکنن خیلی پولدارن ولی خیلی از نظر فرهنگی پایین تر هستن

مدل حرف زدن  نرهای  ۰۰۰ کشه 

ناراحت نشو گلم ولی دیگه  حساب کار دست دلت بیاد بدونی  واسه  کی  تا چ حد ارزش  قایل بشی 

این مدل نرها قصدشون از ازدواج فقط جفت گیریه ک ببخشید نمیتونن با مادر خواهر داشته باشن و دختر مردم براشون همیشه دختر مردمه    و مفهوم همسر و عشق و وفا    تو مخیلشون  معنا نمیشه    از این ب بعد برا خودت زندگی کن    

جوابت بد بود... فک کن خودت و خانوادت کوچیک کرد توهین کرد باید یاد بگیره به تو و خانوادت احترام بزاره ...

یعنی میگفتی چی بگم ؟اصلا پیش دوستامون که هستین همشون میگن خونواده فلانی و من از تو خیلی سرترن چطور این دخترو دادن به تو

اخه دراومد بهم گفت بابای شما هیچکار واستون نمیکنه منم بهش گفتم من که راضیم و خیلی دوسش دارم اونم گفت ...

شوهرت خودشیفتس 

بنظرم بیشتر خانمای سایت جواب تاپیکهاشونو میدونن فقط برای دردول تا راه حل وگرنه ادم نرمال متوجه تمام رفتارا و حرفا میشه