2777
2789
عنوان

چطوری به دوستم بگم نه

114 بازدید | 12 پست

هر هفته میگه بریم ییرون 

یا وقتایی که دانشگاهیم میگه بریم کافه 

نه پول این همه تفریح رو دارم نه علاقه ای 

دوستم دختر خوبیه خیلی برام عزیزه ولی این رفتاراش ازارم میده 

نمیخوام بگم پول ندارم 

یا وقتایی که میگم فلان جا نمیام میگه چرا کجا میخوای بری 

گاهی هیچ جا نمیخوام برم و صرفا میخوام با خانوادم یا خودم تمهایی یا دوستای دیگه ام برم جایی 

ممنون میشم یکم راهنماییم کنید 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رک باش

بگو برای پولم برنامه دارم وقتی زیاد کافه میرم کم میارم 

بگو میخوام با مامانم اینا وقت بگذرونم

بگو حوصله بیرون ندارم

یاد بگیر شفاف باشی

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

قدرشو بدون. منم به دوستم میگم بیاد بیشتر با هم باشیم چون خیلی دوسش دارم، ولی کم میاد🥲

ببین منم دوسش دارم ولی این همه بیرون رفتن ازارم میده 

انگار کل زندگیمو گرفته دستش 

به نظرم دوستت قصد بدی نداره شاید دوست دیگه ای نداره و دوست داره باهات وقت بگذرونهباهاش بدرفتاری نکنب ...

نه معلومه که بد رفتاری میکنم 

منم خیلی دوسش دارم 

ولی این کارش منو تحت فشار میزاره برای همون میگم 

بالاخره بیرون رفتن دو نفره اس دیگه باید به منم خوش بگذره 

عزیزم بگو امروز خستم می‌خوام توی خونه ریلکس کنم، بگو یه کتاب گرفتم توی برنامم بود از قبل امروز بخونمش، بگو می‌خوام با خانواده وقت بگذرونیم، بگو درس تلنبار شده دارم دیگه امروز بهشون نرسم آخر ترم بهم فشار میاد همین امروز حسش اومد، اگر قراره با کس دیگه ای بری بیرون بگو از قبل قرار دارم دیر گفتی و...

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

عزیزم بگو امروز خستم می‌خوام توی خونه ریلکس کنم، بگو یه کتاب گرفتم توی برنامم بود از قبل امروز بخونم ...

ولی درکل، اینکه شفاف کنی براش کلا آدم زیاد بیرون رفتن نیستی، خیلی کارت رو راحت میکنه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت