2777
2789

راه حلی ندارین دوشبانه روزه خواب به چشم نمیاد 😭

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

خدارحمتش کنه،،، تا بخوای کنار بیای طول میکشه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوماه پیش پدرم فوت کرد اصلا خواب نداشتم . برو دکتر آرام بخش واست بزنن . حتما تراپی هم برو منم می ...

چجوری خوابیدی بدنم از بیخوابی سست شده

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

خدارحمتش کنه،،، تا بخوای کنار بیای طول میکشه

خیلی سخته خیلی الهی دشمن نبینه

قرص ملاتونین ۳ میلی بخر بخور شبا

دارم سعی میکنم بخورم هر چند بهم نمیسازه

من داداشم ۲۳ماه قبل فوت شده خواب ندارم فقط باید بگذره کاریش نمیشه کرد

آخ عزیزم خدا رحمتش کنه چه میشه کرد

جدیدا از دست دادی ؟طبیعیه

بله دوروزه

من وقتی پدرم فوت کرد بزرگترین پشتوانه خودم رو از دست دادم شکستم زجر کشیدم چشمام از گریه خشک شد و بی تابی و حس اینکه دنیا بعد از بابام جای خیلی غریبیه الان هر بار یادش میوفتم بغض میکنم و ناخودآگاه به فکر میرم ولی عزیزم زندگی همچنان جریان داره باید زمانش سپری بشه تا عادت کنی سعی کن حواس خودتو پرت کنی