2777
2789

تا کی ما باید حواسمون به این باشه که چطور تو خونه لباس بپوشیم نکنه داداشمون تو سن بلوغ مشکل پیدا کنه تا که ما باید حواسمون به این باشه که یه حرفی نزنیم برادرمون ناراحت میشه تا کی باید حواسمون باشه که توی خونه تبعیض‌ها رو می‌بینیم می‌بینیم که رادرمون بهترین غذا رو می‌خوره اما کمترین و بی‌چیزترین رو جلو ما میزارن تا کی قرار وقتی اتفاق می‌افته توی جامعه که اشتباه دختر بیشتر از پسر نیست ی سرزنش‌ها همیشه سمت دختره برای پسرها اگر یه اشتباهی رو می‌کنن میگن اشکالی نداره اون پسره تا کی تا کی تا کی به خدا دیگه خسته شدم امشب می‌خواستم برم خونه پدربزرگم زن داییم فلش جشن عروسیشونو بیاره فیلم عروسیشونو ببینیم از اونجایی که برادر من عاشق یکی از فامیلای زن داییم شده مادرم گفت نه نباید بریم ببینیم چون دختر رقصیده برادرمم گیر داده منم میام ما هم نمی‌خوایم یاد اون دختر بیفته به خدا که خیلی اعصابم از این خورده که حتی وچک‌ترین چیز رو به خاطر برادرم باید من ازش بگذرم

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

باهاتون موافقم فقط عنوانتون با متن تاپیکتون خیلی هم راستا نیست

چون شما در عنوان گفتید تربیت پسرا اما این مشکل از تربیت پسرا نیست مشکل از تربیت تربیت دهندگانه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون آدم های ضعیف هميشه دنبال دم دستی ترین و راحت ترین راه میگردن

مثل پدر و مادر های ضعیف 

جامعه ضعیف

ولی آدم قوی ریشه یابی میکنه،مشکل رو از اساس حل میکنه،تربیت رو اصولی انجام میده 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
چون آدم های ضعیف هميشه دنبال دم دستی ترین و راحت ترین راه میگردنمثل پدر و مادر های ضعیف جامعه ضعیفول ...

آره دقیقاً مادر من یک آدم بسیار ضعیفی هستش که تمام تقصیرهای ضعف شخصیتی عقده‌های خودش و همه رو تقصیر من انداخت حتی پدرم حتی برادرم

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
چند سالتونه

۲۱

باهاتون موافقم فقط عنوانتون با متن تاپیکتون خیلی هم راستا نیستچون شما در عنوان گفتید تربیت پسرا اما ...

چی بگه آدم