2777
2789

❌❌❌لطفا بخونین❌❌

معلم ابجیم به بچه ها کلاسشون گفته بچه های هنرستان ارزش درس دادن ندارن و فرهنگ درستیم ندارن شماها رشتتون خیلی مهم تر از اوناست پس تلاش کنین ک برای کنکور از الان امادتون کنم!! 

رشته ی خواهرم انسانیه 

و رشته من مال هنرستان 

ی معلمم چجوری میتونه انقدر بی فرهنگ باشه؟؟؟ 

واقعا بهم برخورد 

اتفاقا توی هنرستان بچه ها خیلی با مرام و مهربونن 

تو تموم طول عمرم اون سه سالی ک هنرستان درس خوندم نمیشه انقدر بهم خوشگذشت 

با عشق میرفتم سرکلاس چقدر تو زنگای تخصصیمون عشقو حال میکردیم با عشق درس میخوندیم 

واقعا کی میخواد جا بیفته کسی ک میره هنرستان لزما تنبل و درس نخون نیست من خودم با معدل19رفتم هنرستان! 

واقعا خیلی زشته ی معلم راجب رشته های دیگه اینجوری صحبت کنه! 

چرا غرور کاذب به بچه ها میدن ک ی نفر دیگه رو از خودشون پایین تر بدونن 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

مثلا معلم هست!!

متاسفم براش

من خودم هنرستان دوست دارم ولی استعدادش رو ندارم

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش بابا بعضیا ذهنشون برای گذشته س

ولی زشته واقعا زشته 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

خواهر و برادرام هنرستانی بودن خدا رو شکر همه موفق هستند خواهرم که با مهارتش بدون مدرک مهاجرت کرد الان تو یه شرکت طراحی با درآمد عالی 

پسرمم هنرستان یه

به نظرم بچه های هنرستان زودتر وارد بازار کار میشن و با مهارتی که دارند خیلی زود موفق میشن

مثلا معلم هست!!متاسفم براشمن خودم هنرستان دوست دارم ولی استعدادش رو ندارم

ببین ی نفر استعداد تو عکاسیه ی نفر تو خیاطی ی نفر تو نقاشیه یعنی عملی 

ولی ی نفر استعدادش تو خوندن و حفظیاته 

ی معلم نمیتونه بگه چون این اینجوریه لیاقت نداره!! 

شعور نداشته خودتو ناراحت نکن

خیلی ناراحت شدم اخه یعنی چی 

چون من مثلا رفتم هنرستان لیاقت دانشگاه و معلم خوبو ندارم! این چه منطقیه اخه

ببین ی نفر استعداد تو عکاسیه ی نفر تو خیاطی ی نفر تو نقاشیه یعنی عملی ولی ی نفر استعدادش تو خوندن و ...

من آخریم 

بخاطر همون میخوام برم انسانی با اینکه بیشتر درساش خوشم نمیاد

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱