2777
2789
عنوان

بچه های هنرستان لیاقت درس دادن ندارن 😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 90 پست

تو قشر فرهنگی ما زیاد بی فرهنگ داریم

معلم ی جامعه ک چنین حرفی بزنه چقد جای کار داره 

بعد انتظار داری ایران پیشرفت کنه؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی زشته واقعا زشته

اتفاقا برادر من تجربی بود تغییر رشته داد رفت هنرستان دانشکاه ک قبول شد انقدر کار بلد بود سریع استخدام شد الانم همش ماموریت های خارج از کشور میره ما تجربی بودیم همش دنبال کار میگشتیم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
به درد نمی خوره خواهرم دخترش هنرستانه پسر من تیزهوشان تجربیه زمین تا آسمون بینشون فرقه

پسر شما باید چند سال درس بخونه تا بتونه به ی حقوق خوب برسه؟؟ 

بعدشم چرا به بچه ها غرور کاذب میدین اخه!! 

ی نفر استعدادش توی کارای عملی مث خیاطی. عکاسی. نقاشی.....  هست و میره دنبال استعدادش 

ی نفر استعدادش تو خوندن و حفظیاته 

نمیشه جداشون کرد چون جفتشون میتونن موفق بشن!!!

و امکان داره جفتشونم موفق نشن بسته به تلاش و کوشش اون فرده ن رشته ای ک میخونه  

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

از کجا فهمیدی خواهرت، این حرف، داخل کلاس گفته؟

خواهرم گفت 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

تو قشر فرهنگی ما زیاد بی فرهنگ داریممعلم ی جامعه ک چنین حرفی بزنه چقد جای کار داره بعد انتظار داری ا ...

خیر 

دیگه عزیزم این جا افتاده شاید به خاطر سختی رشته هاست

مثلا اول ریاضی

بعد تجربی

بعد انسانی

بعد هنرستان

من خودم تجربی بودم پوستم کنده شد،با اینکه میگن ریاضی سخت تره،اما تجربی به نظرم سخت تره چون تجربی ریاضی و فیزیک هم داره هم ریاضی زیست نداره

من خودم معاون هنرستانم،تازه کاردانش که میگن ضعیفتر هستن. امسال ۹۰درصد ثبتنامی هامون معدلشون بالای ۱۶ ...

من خودم مستقیم وارد بازار کار شدم 

و دقیقا کارو دانش درس میخوندم 

بعنی خودش بهت گفتواکنش خودت چی بود؟ چی بهش گفتی؟

گفتم ادمی ک بخواد موفق بشه تو هنرستانم میدرخشه و ایندش عالی میشه و همچنین کسی ک تو رشته های نظریه 

ولی اگه خودش نخواد حتی اگه پزشکیم بخونه در اینده شاید هیچ بازار کاری براش نباشه 

گفتم بسته به تلاش و کوشش خودته!! 

تو اگه بخوای میتونی در اینده بهترین تو شغل خودت باشی اگه بخوای 

به حرف چرت معلمتم گوش نده کسی ک میره هنرستان مث من قطعا خنگ یا بی ارزش نیست! 

اتفاقا برادر من تجربی بود تغییر رشته داد رفت هنرستان دانشکاه ک قبول شد انقدر کار بلد بود سریع استخدا ...

من تجربی بودم خواهر برادران هنرستان الان اونا آنقدر کارشون رو بلدن که هر جای دنیا رزومه بفرستن کار هست براشون