2777
2789
عنوان

حلقه هامون نیست فردا عقدمونهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 39 پست

به نیت پیدا شدن شون یک سوره یاسین هدیه به حضرت محمد بن جعفر صادق یا حضرت سبز قبا بخون اینو خیلیا دیدم تعریف میکردن حتی مادرمم نتیجه گرفت

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زحمت بکشن برن یه جفت حلقه بخرن بیان. مگه پفک بوده که گم شده

مال ماروهم وقتی مادر شوهرم گم کرد گفت گذاشته بودمش لای ۷ تا قران،  تو دلم گفتم آخه تو ۷ تا قران تو خونه ات هست که اینجوری میگی ؟

بعد گفت دزد اومده برده

تازه اینجا که خوب بود اولش میگفت دست من ندادین و تو ماشین گم شده و رو کرد به من که آره حلقه شوهرت چی شده😑

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

الهی الهی دعا کنید برام

اگه شوهرتو دوست داری و قصد داری باهاش عقد کنی کوتاه بیا و برو دوتا بدل بگیر فعلا و بگو حتما باید برام طلا بخرید روز شنبه

اگر هم که میخوای گربه رو دم حجله بکشی بگو  فردا از عقد خبری نیست تا حلقه طلا نیارید و خودشون یا پیدا میکنن یا میخرن

اگر هم رو خانواده حساسی باید بگم که اینها احتمالا یکیشون دستش کجه، پس اگه بدت میاد بهم بزن

منم تو عقد حلقه مو پیچوندن هیچی نگفتم، بعد به خانواده ام تهمت دزدی زدن، آخر سرم میخواستن خونه شوهرمو به نام خودشون کنن و در نهایت هم یک ریال خرج عروسیمون نکردن و یک هزاری کادو ندادن

کلا یعنی میگم کسی که از حلقه نمیگذره آدم دندون گردیه و همیشه به فکر پول کندنه، مارو که زلیل کردن بخدا

چقدررو مخ ان

این یک چشمه از هنرنماییشون بود

بعد میگن چرا عروس قطع رابطه کرد😑

بردمشون خونه داییم اومدن گفتن آره پولامون رو دزدیدن😂

گفتم عجیبه دزد فقط به مادر شوهر من میزنه نه به بقیه

تو خونه شون بوده گم شده؟بهانه نمیارن عقد عقب بیفته؟🤔

نه نامزدم میگه مامانم انقدر گریه کرده رفتیم براش قرص آرامبخش خریدیم،اصلا نمیدونم چیکار کنم 

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

اگه شوهرتو دوست داری و قصد داری باهاش عقد کنی کوتاه بیا و برو دوتا بدل بگیر فعلا و بگو حتما باید برا ...

نه بابا جشن میخوایم بگیریم مهمون دعوت کردیم، اخه کادوهایی که میخواستن بهم بدن هست فقط حلقه هامون نیست

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

چه بی نظم😕شایدم از قصد گم شده!من باشم عقدو عقب میندازم تا حلقه ها پیداشه

ما با عشق داریم بهم میرسیم،دوساله منتظر اون روزیم

مال ماروهم وقتی مادر شوهرم گم کرد گفت گذاشته بودمش لای ۷ تا قران، تو دلم گفتم آخه تو ۷ تا قران تو خ ...

اون دیگه خیلی بیشعور بوده

ما با عشق داریم بهم میرسیم،دوساله منتظر اون روزیم

پس بیخیال حلقه ها شید 

الان برید نقره یا بدل بخرید 

احتمال زیاد پیچوندن 

یه درصد اگرم واقعا گم شده بهتون میدنش

عبرت بشه هیچی نذارید خونه اون ها 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
پس بیخیال حلقه ها شید الان برید نقره یا بدل بخرید احتمال زیاد پیچوندن یه درصد اگرم واقعا گم شده بهتو ...

با کلی بدبختی و گرونی وقتی طلا رفته بود رو یازده تومن حلقه خریدیم