2777
2789
عنوان

حلقه هامون نیست فردا عقدمونهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 39 پست
با کلی بدبختی و گرونی وقتی طلا رفته بود رو یازده تومن حلقه خریدیم

خوب فقط دوراه داری  یا باید عقدو عقب بندازی تا برات طلا بخرن

یا بیخیالشون بشی و با حلقه بدلی عروس شی

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
خوب فقط دوراه داری یا باید عقدو عقب بندازی تا برات طلا بخرن یا بیخیالشون بشی و با حلقه بدلی عروس شی

نه عقب که نمیندازم اصلا خونوادم اجازه نمیدن بگم بخاطره حلقم چون گم شده حتما طلا میخوام برام بخرید بعدش عقد کنیم،فقط حالم خیلی گرفته شد

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عروس خانوم حلقه ها پیدا نشد؟

سلام عزیزم،نه متاسفانه،رفتیم رینگ ساده بدل خریدیم دیگه چه میشه کرد ...میگم حتما حکمتی توش بوده میخواسته خدایی نکرده اتفاق بدتری بیفته و خورده به این ...حالا بازم این جبران پذیره، حالا خوبه شب قبلش فهمیدیم بازم رفتیم حلقه یه چیزی بجاش تهیه کردیم وگرنه اگه خوده جمعه میفهمیدیم خیلی بد میشد

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

سلام عزیزم،نه متاسفانه،رفتیم رینگ ساده بدل خریدیم دیگه چه میشه کرد ...میگم حتما حکمتی توش بوده میخوا ...

خدا رو شکر که داری منطقی باهاش برخورد میکنی 

ارزشمندترین چیز سر سفره عقد همون عروس و داماد هستند 

ان شاالله که پیدا میشه

خدا رو شکر که داری منطقی باهاش برخورد میکنی ارزشمندترین چیز سر سفره عقد همون عروس و داماد هستند ان ش ...

خیلی ممنونم عزیزدلم،من عاشق همسرم هستم و قطعا یه گم شدن حلقه نمیتونه خوشیه بعد از دوسال بهم رسیدنمون رو ازم بگیره

عقدت برگزار شد؟

بله خداروشکر و همه چی به بهترین شکل ممکن برگزار شد،جشنمون مفصل بود و اصلا نبود حلقه ها حس نشد😅