2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجرد بودم ی خواستگار داشتم قد بلند هیکلی خوش قیافه.. فامیل مامانم بود.. خیلیا تو کفش بودن.. منم بدم نمیومد.. اومد خواستگاریم ی مدت آشنا شدیم زیاد خوشم نیومد ازش گفتم نه.. بعدش انقد پشت سرم حرف بد زده بود هاج و واج موندم.. و خداروشکر کردم قبول نکرده بودم 

کسی لایکم نکنه

یدونه داشتم آقاااا

مردددد 

هم ظاهر هم باطن عالی بود 

بخاطر سن کمم رد شد که پشیمونم واقعا 

خونه ماشین شغل تحصیلات ادب قیافه و هیکل اخلاق

همش تایپم بود

هنوزم مجرده خداکنه یبار دیگه بیاد😂💔

بعد اون چیز خوبی نبوده دیگه 

یا تحصیلات نداشته یا شغل بد یا ظاهر بد یا اخلاق بد 

هرچی اَداست مال گداست😂👌🏻 #ندید_بدید  

من کلی خاطره دارم 🤣🤣🤣 

یه کیس بود خوشتیپ قدبلند جذاب و دندانپزشک بعد جوری عاشقانه نگام میکرد مهربون و مودب بود گفتم خودشه! همه حرفامونو زدیم بعدش که راحتتر شدیم گفت فقط یه چیزی رو باید بدونی اینم اوکی باشی دیگه مشکلی نیس ، گفت من دوست پسر دارم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 مردک دو طرفه 

خواستگار داشتم ردش کردم چندسال پیش خلبان هواپیمای نظامی بود اومد دیدم چقدر خسیسن خودش وننش بعد از اینکه ردش کردم یکی گفت اینقدر هیزه یه عروسی رفتیم باهاش همش دخترها رو دید میزد حالم بد شد گفتم پس بهتر که زودتر ردش کرده بودم 

یکیم بود اینقدر ذاتش خراب بود دیدم میخاست فقط باهام باشه الکی میگفت میخام باهات بمونم ردش کردم ازدواج کردم اینقدر حالش گرفته شده بود که با یکی از اشناهای خانواده شوهرم  طرح دوستی ریخته بود اونم اقا بود کلی ازم گفته بود که بامن بوده وفلان که زندگیمو خراب کنه حیوون خب زندگیمم خرار میشد که هیچوقت قبولش نمیکردم ازشم شکایت میکردم اما به کوری چشمش شوهر سابقم گفته بود برام مهم نیست که گذشتش چی بوده اصلا حتی دخترم نبود مهم نبود خدا هم زد تو سرش سرطان گرفت معزش از کار افتاد میگن با یه حالت بوگندی جون میداده و مرد ان شاءالله جزاشو داره اون دنیا میبینه بسوزه

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

رفته بودم خرید ، با یکی آشنا شدم ، از اینا که بدنسازی و خیلی خوشتیپ و زیبا و خیلی پولدار بود که تو خوابمم نمیدیدم ، اخلاقش نگم 😐😐😐 

منو رسوند و فهمیدم بله از اون خانومبازهای قهاره🫤😑😂  

خلاصه چند دفعه ریدم بهش که ولم کن ، فعلا کارم پیشش گیره، انجام بده ،از صد جا بلاکش میکنم🙄😑

دو طرفه بوده! مجبور بود بگه! وگرنه بعدا میفهمیدم با یه مرد بهم خیانت میکنه 🤣🤣🤣

چی چیزا آدم میبینه😂شانس آوردی صداقت داشته وگرنه زنش میشدی 

یه قیافش نمی‌خورد ذره ای بد باشه؟

چی چیزا آدم میبینه😂شانس آوردی صداقت داشته وگرنه زنش میشدی یه قیافش نمی‌خورد ذره ای بد باشه؟

اصلااااااا خیلی جنتلمن بود ک. ووونی 🤣🤣🤣

تازه یه خواستگار وکیل داشتم تو دانشگاه همکلاس بودیم من رفتم مشاوره ایشون وکیل شد بعدش گفت همیشه از من خوشش میومده و اینا دوست شدیم و خواستگاری کرد خودمو خیلی روشنفکر جلوه دادم براش ، چون یه چیزایی شنیده بودم ازش دیدم بعلهههههه اعتراف کرد فتیش داره تصویری زنگ بزنه به خانومای معلوم الحال پول بده خودشو بماله ! یاخدااااااا یعنی دممو گذاشتم سر کولم فراررررر کردم