2777
2789

اردیبهشت یا خرداد بود

خواهرهمسرم در جمع گفت من تنبلی تخمدان داشتم بهمین خاطر سر بچه دومم تا دوماه نفهمیدم حامله ام بعد بی بی چک زدم

تو اوضاعت چطوره

منم حقیقتو گفتم که ای کاش هرگز نمیگفتم

گفتم من سوم هرماه مثل ساعت سرتایم خودش پری  میشم جاریم و مادرشوهرمم بود

از اونروز ب بعد تاخیر و نامنظمی بی سابقه و الانم کیست چندسانت 

بنظرتون ذکری چیزی هست ما بخونیم برای سلامتی؟؟ 

واقعا حضرت محمد ص آگاهی ای داشت ک ما الان بهش رسیدیم اونم چشم نظر

دوتا سوال

چرا باید درباره خصوصی ترین چیز زندیگت باهاشون حرف بزنی؟

چرا فکر میکنی سر موعد پریود شدن چیز خیلی شاخیه که چشم بخوری؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا سوالچرا باید درباره خصوصی ترین چیز زندیگت باهاشون حرف بزنی؟چرا فکر میکنی سر موعد پریود شدن چیز ...

عزیزم متن رو بخون اون سوال پرسید تنبلی نداری؟ تایم پریودت چجوره

کلا فضولن

عزیزم باردار بودم به همه میگفتم من همه بچه هامو با یه بار اقدام باردارشدم.یه دوست هم داشتم بعد از ۱۴سال ماههای آخر بارداری همو دیدیم و خلاصه از زندگی .وبارداری و این چیزام صحبت کردیم.من سومی را باردار بودم اون یکی داشت. منم چون اون شاغل بود و همیشه فکر میکردم از اینکه شاغل نشدم کم اوردم هی تعریف.....خلاصه بچم که سر زایمان از دستم رفت.الانم سه ماهه اقدامم نشده .....😢

عزیزم باردار بودم به همه میگفتم من همه بچه هامو با یه بار اقدام باردارشدم.یه دوست هم داشتم بعد از ۱۴ ...

پس واقعا یچیزی هست و چشم نظر حقیقت داره

پناه بر خدا میبرم

الان حالت بهتره عزیزم؟ 

عزیزم متن رو بخون اون سوال پرسید تنبلی نداری؟ تایم پریودت چجورهکلا فضولن

خب بپرسه اصلا این چیزا رو نباید بری به کسی بگی که.

اتفاقا هرچی خودتو مریض تر نشون بده بهتره!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر