2777
2789
عنوان

هر روز میرم قبرستون گریه میکنم

261 بازدید | 22 پست

بعد از نامزد سابقم که رفت 

هر روز عصر میرم قبرستون گریه میکنم از تهه دلم چون تو خونه نمیشه 

خیلی حسه خوبیه

خیای خالی میشم

تا چند دیقه بعدش حس‌میکنم‌واقا مرده اومدم سر خاک اون گریه میکنم

کارم اشتباهه؟

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

حق داری که احساساتتو خالی کنی و باهاشچن کنار بیایی

ولی خودتو جمع کن، طرفو از دستش دادی اوکیه، ولی تو زندگی هیچوقت اون چیزی که میخوایم پیش نمیره، این روند طبیعیه زندگیه 

بلند شو به خودت برس، شادی کن. برقص 

با گریه کردن چیزی حل نمیشه... البته دید من منطقیه

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نمرده 

نامزد بودیم صیغه قرار بود عقد کنیم عید امسال

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

هرروز دیگه زیاده 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

یارو نمرده فقط ولت کرده رفته 

بعد تو هرروز میری قبرستون گریه میکنی که یعنی انگار مرده دازی براش گریه میکنی😐

اشتباهه این کار 

انقد آدم تو زندگیت میاد و میره قراره انقد ضعیف باشی؟

بعدم از جوون مردم چی میخای

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

نه نمرده نامزد بودیم صیغه قرار بود عقد کنیم عید امسال

خوب اینجوری که فکر میکنی مرده برات میشه یه آدم خوب 

اینکه رفته فرق داره باید ازش بدت بیاد

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

خوب اینجوری که فکر میکنی مرده برات میشه یه آدم خوب اینکه رفته فرق داره باید ازش بدت بیاد

بدم نمیاد هر کاری میکنم با اینکه خیلیم در حقم بد کرده 

بیشتر ناراحت میشم برای خودم وقتی به بدیاش فکر میکنم

یارو نمرده فقط ولت کرده رفته بعد تو هرروز میری قبرستون گریه میکنی که یعنی انگار مرده دازی براش گریه ...

اولین کسی بود ک اومد تو زندگیم اتفاقا بهش هم گفتم که من اصلا ادم قوی ای نیستم زود وابسته میمش میخوای بری نیا 

نمیدونم خب چیکار کنم؟یعنی کار بدیه؟

تو خونه نمیتونم گریه کنم

عزیزم کاری کن که به ارامش میرسی  وعملات خداپسندانه باشه

البته هر روز رفتنو صلاح نمیدونم هفته ای یکبار بد نیست

سعی کن با کارهای دیگه وقتتو پر کنی  واذیت نشی 

تو شایسته بهترینها هستی وبهترینی 

شک نکن اون لیاقتتو نداشت وبا اون خوشبخت نمیشدی

با کسی ازدواج کن که تا پایان عمرش مراقب ومحافظ تو باشه

با گریه هات گریه کنه  وبا شادیهات  شاد بشه

اگه باهاش ازدواج میکردی چند وقت بعد از ازدواج تو میزاشت میرفت چی 

حقته که خوشبخت بشی البته با ادم درستش