2777
2789
عنوان

یخچال دختری که طلاق گریه

679 بازدید | 38 پست

سلام دوستان یک جفت یخچال ال جی دو قلو هست برای یک زوجی بوده پنج سال باهم بودن  الان طلاق گرفتن قیمتش را میگه ۶۵ تومن من میخوام بردارم ولی همه بهم میگن انرژیش خوب نیس ؛ چشم شون هنوز دنبالشع چون مال یک دختر که طلاق گرفته خوب نیس تو خونه تو باشه شگون نداره نظر شما چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه غریبه هست طوری نی

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

سلام از آشنا باشه نخر .غریبه اوکی هست 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

دوهفته پیش یخچال دوقلو ال جی ۴۰ فوت خریدم ۱۰۵ تمن شد البته از هندیجان زنگ زدیم فرستادن!

کنسل کن این بخر 😂

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!