سلام دوستان یک جفت یخچال ال جی دو قلو هست برای یک زوجی بوده پنج سال باهم بودن الان طلاق گرفتن قیمتش را میگه ۶۵ تومن من میخوام بردارم ولی همه بهم میگن انرژیش خوب نیس ؛ چشم شون هنوز دنبالشع چون مال یک دختر که طلاق گرفته خوب نیس تو خونه تو باشه شگون نداره نظر شما چیه
حالا اعصاب خوردیش اینجاس که من اختیار پول خودم را ندارم با پول خودم نمیذازه بخچال که خودم میخوام استفاده کنم را بخرم من نمی دونم چطور باید حریف زبون این همسر و خانواده شد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الجی دو قلو رنگ سیلور استیل ؛ چند تا جای خش داره و یکی دو تا تو رفتگی کوچیک ولی داخل یخچال و بیرونش ...
وقتی دیدگاه خانوادت اینجوریه با همین پول اسنوا دوقلو بخر نو و آکبند.. راستی همون شوهر و خونواده شوهر هم میگن جنس دست دوم اوردی نمیگن ۶۵ میلیون پولش بوده بنظرم اکبند برا جهازت بخر