2777
2789
عنوان

یخچال دختری که طلاق گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نوش الان ۱۳۰ تومنه موندم چیکار کنم

بخر مفته شانس بهت رو کرده

اگه هم به انرژی منفی اعتقاد داری به بدنه و داخل یخچال اسپری اب و گلاب بزن و ذکر لا الله الا الله بگو.  همه چیزهای منفی از بین می بره! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

ال‌جی دو قلو رنگ سیلور استیل ؛ چند تا جای خش داره و یکی دو تا تو رفتگی کوچیک ولی داخل یخچال و بیرونش عالیه ولی خانواده ام میگن نخر خوب نیس اگه خریدی ما میندازیم بیرون تازه جالبیش اینه با پول خودم میخوام بخرم نه پول شوهرمه نه پول خانواده پولی که سه ماه کار کردنم را خرج نکردم و شده این  

درست گفته وسایل دست دوم انرژی دارن مخصوصا اگ تو خونه با انرژی پایین بوده باشن

این شامل چی میشه  لوازم خانگی اینطوری ؛ پس ماشین دست دو یا طلای دست دو که دست یک خانمی بوده حالا فوت کرده یا طلاق گرفته چی میشه تکلیفش 

ما جهان پنجم یا شیشمیم جهان سوم برامون زیاده

اتفاقا این انرژی منفی و مثبت و کارما رو همین خارجی ها چند ساله مد کردن. وگرنه قدیم ما همچین چیزهایی تو فرهنگمون نداشتیم

انقدر خود تحقیر نباشیم

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

این شامل چی میشه لوازم خانگی اینطوری ؛ پس ماشین دست دو یا طلای دست دو که دست یک خانمی بوده حالا فوت ...

پاکسازی انرژی میکنی گل

این خانوم میتونه یخچال بیاره اگ خواستید میتونم توضیح بدم چطور پاکسازی کنید

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

بابا قسطی زوره به خدا کلی میکشن روش بعدش هم الجی کجا ایرانی کجا ؛ الان یخچال فریزر دوو دو قلو را میگن ۱۱۰ تومن نه امکاناتی دارن نه کیفیتی ؛ ولی این بحث انرژی و این صحبت ها اعصاب مون را خرد کرده دو روزه