2777
2789

تو بیمارستان تمامه هم تختی هام فکر میکردن مجردم و ۱۵ سالمه 😐😐

وقتی شوهرم و بچه هام رو دیدن از تعجب داشتن شاخ در میاوردن  هر چهار نفرشون بهم گفتن نه تنها چهرت بچه گونست بلکه رفتارت هم خیلی بچگانه و لوسه تازه بهم گفتن شوهرت اصلا بهت نمیاد لولش بالاتره*(درصورتی که ما سطح اجتماعیمون و فرهنگیمون هم سطحه)

شما جا من بودید ناراحت میشدید،؟؟؟

سه روزه دارم کیلو کیلو غصه میخورم جای زخمم درد نمیکنه جا زخم قلبم درد میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بیشعورن

به این ادمای حسود انقدر بها میدی که خودتو داغون کنی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اگه از رو چهره حدس بزنن سنم کمتره خیلی هم خوشحال میشماما اگه از روی رفتار حدس بزنن سنم کمتره خوب طبی ...

از نظرخودم رفتارم معقول بود

بنظرت این رفتار بچه گانست؟؟

قرار بود خانواده شوهرم ملاقات بیان به شوهرم گفتم لوازم ارایشی و عطر و اتو بیاره یه مقدار مث ادم بشم چون نمیتونستم کارام رو خودم بکنم شوهرم برام انجام داد توقعه داشتن با شکم پاره موهام رو خودم حالت بدم 😐

چقدر بعضیا فضولن اه 

حتما یه مشت پیرزن بودن دور و برت جدی نگیرشون 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

از نظرخودم رفتارم معقول بودبنظرت این رفتار بچه گانست؟؟قرار بود خانواده شوهرم ملاقات بیان به شوهرم گف ...

ولشون کن حسودن چرا چون گفتن لول شوهرت بالاتره اتفاقا خودتو دست بالا بگیر