2777
2789
عنوان

سنت رو خیلی پایین حدس بزنن ناراحت میشی

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 40 پست

اگ طرفم خنگ نباشه و الکی نگه اتفاقا خ خوشم میاد معمولا بهم میگن ۲۸،۹ هستی واقعا ۳۹ هستم ولی یکی گفت ۱۹ یبار البته با عکس

چنتا هم گفتن ۲۲،۳ حضوری ب عقلشون شک کردم دبیرستانی بودن خودشون 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اینجوری بهم میگفتن آره ناراحت میشدم 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

منم 24 سالمه همه میگن میخوره پونزده شونزده ساله باشی بیشتر فک میکنم بخاطر اینه دست به صورتم نزدم و نچرالم 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

چند سالته؟دختر ١٥ ساله ك مشخصه كاملا فرق داره با زني ك مادر شدهشما خيلي جدي نگير

کاملا مشهوده. حتی چهره یک دختر 28 ساله با یک زن 28 ساله هم چهره هم اندام خیلی وقتا متفاوته‌ گاهی خیلیا گیج و اخمق هستن در تشخیص چهره و الکی ی چیژی میپرونن‌ من ب خوبی خودم تشخیص میذم‌ شاید یکی دو سال کم زیاد ولی دختر 15 ساله کاملا مشخصه

اگه به این غلیظی بهم بگن اره نه تنها سنتو کم گفتن تخریبتم کردن!!

ولی خب متاسفانه همه جا منو با مادرم اشتباه میگیرن!

با خواهرم برم جایی میگن دخترتونه😒

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

چند سالته؟دختر ١٥ ساله ك مشخصه كاملا فرق داره با زني ك مادر شدهشما خيلي جدي نگير

زیر ۲۵ سالم بالای ۲۰ سال 😂😂

تمامه زندگیم کف سایته میترسم دقیق بگم شناسایی بشم

کاملا مشهوده. حتی چهره یک دختر 28 ساله با یک زن 28 ساله هم چهره هم اندام خیلی وقتا متفاوته‌ گاهی خیل ...

نه مثلا ميخان بگن اره خيلي كمتر ميزني ميگن مث دختر ١٤ ١٥ ساله ولي بعضيا جدي ميگيرن وگرنه دختر ١٤ ١٥ واقعا مشخصه حتي اگه ازدواج هم كنه بازم مشخصه سنش اين حدود هست

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

من یه دوستی داشتم همش اصرار داشتدبگه شوهرت ازتو سرتره

ولشون کن حسودن

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی