۱۵ سالشه مشکل مالی و خانوادگی نداریم خیلی سرخورده و لوسه و بی درکه چون دوستاش کشیدن اینم کشیده یه بار یکی از آشناها دید تو راه کلاس زبانش این کارد میکنه گف کلی باهاش حرف زدم ک تشویقش کردم این کارو نکنه به مادرم هم نگفتم ولی گوش نکرد الان از مدرسه به گوشی مادرم زنگ زدن گفتم با چند تا دیکه داشته سیگار میکشیده سریع بیاین مدرسه چی کار کنم الان گفت حتما مادرش بیاد مادرم اکه بفهمه سکته میکنه مدرسه نمونه هم میره میترسم اخراج شه ای خدا
سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی عادی برخورد کنین، من خودم ۱۶ سالمه به عنوان به فرد ۱۶ ساله میگم خیلی آروم باهاش برخورد کنین ولی ...
احه نمیدونی فقط از رو لجبازی و به خاطر دوستاش این کارو کرد آروم ولی باهاش حرف زدم هر چی خواست براش خریدم اما درست نشد برو تایپیک ها قبلیم ببین چطور بچه ایه
سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌
احه نمیدونی فقط از رو لجبازی و به خاطر دوستاش این کارو کرد آروم ولی باهاش حرف زدم هر چی خواست براش خ ...
اول شروع کن از مضررات سیگار براش بگو و بگو که اگه ادامه بده زندگیش نابود میشه و از مدرسه اخراج میشه و اینا اگه بازم لجبازی کرد پدری مادری ی بزرگتر رو خیلی جدی بیارین بالا سرش یه تذکر اساسی بهش بده
اول شروع کن از مضررات سیگار براش بگو و بگو که اگه ادامه بده زندگیش نابود میشه و از مدرسه اخراج میشه ...
همه کار کردم و گفتم باهاش حرف زدم مضراتو گفتم تشویقش کردم چند روز بعد گفت دیگه نکشیدم براش ps4خریدم ولی این بچه آدم بشو نیست چند وقت پیش رفاه یواشکی سرخود ۳۰۰ ملیون طلا که مادرم ۳۰ ساله داره جمع میکنه رو برداشته گوشی خریده باورت میشه بچه ۱۵ ساله انقد بی درک و سرخود رفته دستبند طلا ۸۰ ملیونی رو که خودش چون دوستش خریده بود با اصرار خریده رو گم و گور کرد که براش یچی دیکه بخرن باورت میشه انقد نفهم
یاخداا من اینکارا برام قفل خدایی🤣 ps4 خریدین؟ من مامانم بهم گفت اگه نمونه دولتی قبول بشی برات باربی ...
خیلییی لوسه اونم بابام کف بخریم همینطور بزرگ شده اکه یه کاری براش نکنیم غذا نمیخوره من خودن یه سویشرت دارم از عهد هخامنشی تا الان دارم میپوشم اون وقت برا این ۵ دست لباس خریدن به خدا داشتن و خرج من نکردم که لوس نشم برا این دار و ندارشون میدن چرت و پرت میخره میندازه یه گوشه که براش عقده نشه همیشه هم بدهکاره و دردسر و ماجرا درست میکنه