2777
2789
عنوان

خواهرم تو مدرسه سیگار کشیده چی کار کنممم

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 20 پست
خیلییی لوسه اونم بابام کف بخریم همینطور بزرگ شده اکه یه کاری براش نکنیم غذا نمیخوره من خودن یه سویشر ...

با این کاراش یبار سرش میخوره به سنگ شاید حالا به خودش بیاد، از این به بعد خب به حرفاش گوش ندید 

اقاا منم 15سالمه ولی این خواهرت یجای دیگه سیر میکنه🫤یعنی چه طلا میفروشه اون طلا فروشی نمیگه این بچس ...

دوست پسر دوستش باباش طلا فروشه دادن اون کلا زندگی خیلی فراتر از درآمد خانواده خرج میکنه بابام ۶۰ ملیون درمیاره ۴۰ مال اینه گوشی بابام a54هست این ایفون

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این کاراش یبار سرش میخوره به سنگ شاید حالا به خودش بیاد، از این به بعد خب به حرفاش گوش ندید

من میدونم تهش همین کل خانواده رو به خاک سیاه میشونه

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

ببرین پیش مشاور یا با مشاور مدرسه صحبت کنید

چندین بار بردیم به مامانم رفته اخلاقش همینه کلا اونم جوونی اینطور بوده