2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین

341 بازدید | 61 پست

قرار شد برای ما خونه بگیره پدرشوهرم تا عروسی کنیم.

ما عروسی کردیم تموم شد برداشت دو دنگ خونه رو زد به نام خواهر شوهرم.

واقعا شما بودین چی میگفتین چیکار میکردین.

حق داشته من در اشتباهم یا چی

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خونه به اسم کیه؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله حق داشته .پدرشوهر من سالها شوهرم براش کار کرد هیچی نداد بهمون هیچی خدا ساهده همین ک اینقدر محبت ...

اینکه ما پول دادیم بابت خرید خونه و ایشون هیچی بازم قابل چشم پوشیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهار دنگشو زد به اسم شوهرم دو دنگشو خواهر شوهرم

بله حق داشته 

نذاشته بعدا باعث کدورت و دعوا بین بچه ها بشه

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

اینکه ما پول دادیم بابت خرید خونه و ایشون هیچی بازم قابل چشم پوشیه؟

اگر پول کامل شما داده باشید خیر حق نداشتن 

اگه پول خودش بوده که حق داشته احتمالا بعدا نیخاسته بچه هاش سر تفسیم ارث دچار اختلاف نشن

ما پول دادیم کمک کردیم اون هیچی

میگه به اون سه تا دخترم خونه دادم نشستن

این کوچیکه خونه خودشه

برا ما خرید که خودمونم پول دادیم برداشت کرد به اسم کوچیکه بدون اینکه یک ریال بده.

بعد اصلا این شرط عروسی من بود.

مگه نصف جهاز اونو برمیدارن به من بدن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله حق داشته نذاشته بعدا باعث کدورت و دعوا بین بچه ها بشه

الان بالاتر تایپ کردم کاملشو من چهار تا خواهر شوهرم دارم به اون سه تا خونه داده نشستن 

این چون نیومده بشینه از چیزی شرط عروسی من بود برداشت کرد به اسم اون

1
5
10
15
20
25
30
35
40