2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 61 پست

یکم اره کارشون اشتباه بود

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما پول دادیم کمک کردیم اون هیچیمیگه به اون سه تا دخترم خونه دادم نشستناین کوچیکه خونه خودشهبرا ما خر ...

من کفتم اگه پول خودش بوده بعد مگه نمیگی شما پول دادین.چرا خودتون برا خودتون خونه نخریدین .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

یعنی کا پول خونه رو شما دادید؟؟؟

نه یک پنجم خودمون وام گرفتیم به علاوه سه تا خواهر شوهرام کادو عروسی ما رو گذاشتن رو پول خونه به من هیچی ندادن هیچی

بعد برداشت به اونی که هیچی نداده بود از خونه داد

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر پول کامل شما داده باشید خیر حق نداشتن

کل پولشو ندادیم نداشتیم که بدیم 

وام گرفتیم همه کادو هارم دادیم ولی اون یک ریالم نداد

از اولم شرط کرده بودیم برا ازدواج

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه یک پنجم خودمون وام گرفتیم به علاوه سه تا خواهر شوهرام کادو عروسی ما رو گذاشتن رو پول خونه به من ه ...

زورسون اومده بعدا پشیمون شدن دو ونگشو برداشتن .

بیخیال 

از خدا میخوام اونقدر به زندگیتون برکت بده هزاااارتا خونه بخرید .

الان بارداری از این روزها لذت ببر

لطفا لایک نکنید .

نه یک پنجم خودمون وام گرفتیم به علاوه سه تا خواهر شوهرام کادو عروسی ما رو گذاشتن رو پول خونه به من ه ...

پدرشوهر شما پول داد همون دیگه پول کامل شما ندادید .متاسفانه پدرشوهر شما حق داره 

کل پولشو ندادیم نداشتیم که بدیم وام گرفتیم همه کادو هارم دادیم ولی اون یک ریالم نداداز اولم شرط کرده ...

به نظرم دیگه بیخیال شو کاریه که شده 

بعدا پس انداز میکنید سهم خودتونو میفروشید میرید جای دیگه

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

اگه پول کامل داده باشن دیگه به اسم پدرشوهر نمیشه حتما بخشی دادن

درسته

اینکه خونه رو زده به نام دخترش بسیار بسیار کار خوبی کرده فقط نباید به شما از اول قول میداد همین

در واقع شرط ازدواجم بود.

نصف جهاز اونو مگه به من داده؟

ما پولم دادیم ایشون هیچی نداده

فقط چون به اون سه تا خونه داده نشستن این نیومده بشینه.

به من ربطی داره؟ خب میومد میشست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکر کن یه خواهر شوهر گفته من کمک میکنم بزن به نام خودم.

بیکاری خوشی کن تو این دنیا 

مهم اینه که تو داری ازش استفاده میکنی

مقایسه نکن .مقایسه ادمو عذاب میده 

پدرشوهر منم هیچی به ما نداد تازه ازمون هم گرفت بعد مال ما رو داد ب برادرشوهرم 

لطفا لایک نکنید .

در واقع شرط ازدواجم بود.نصف جهاز اونو مگه به من داده؟ما پولم دادیم ایشون هیچی ندادهفقط چون به اون سه ...

همه از اول از این قولا میدن تا طرف به ازدواج راضی بشن کار درستی نیس .الان مادرشوهرم اول ازدواج گفت برای پسرمون خونه میخریم نخریدش بعد چند سال اجاره نشینی من و شوهرم با کمک پدر و مادر من خونه خریدیم‌

فدات بشم عزیزم ممنونم

الان سطح هورمونات بالاست .آرامش و غذای خوب و کتاب و فیلم و ورزش سبک با اجازه پزشکت داشته باش .

افکار مزاحم و اشتباه رو به ذهن و دلت راه نده 

از داشته هات لذت ببر

لطفا لایک نکنید .