2777
2789
عنوان

برای نوزاد دختر اسم نرگس قشنگ تره یا ریحانه

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من ربطی نداره نوشیدنی مقدس هم چیز قشنگی نیست حالا چون صرفا ایرانیه این همه اسم قشنگ قحطی اسمه

اتفاقا خیلی به همه ماها ربط داره.وظیفه شما و همه آگاه سازی هست، اگه مطلبی رو آموختیم، به عنوان زکات علم، باید به دیگران بیاموزیم.

این واژه یک کلمه اوستایی،هست، اوستا کتاب مقدس زرتشتیان هست، از ادیان مورد پذیرش و مورد احترام در ایران هست، نماینده زرتشتیان در مجلس هم حضور دارن. از طرف دیگه اسم پهلوان ایرانی هست که تو شاهنامه آمده. 

زیبایی نسبی عزیزم، اینکه در چشم و گوش شما اسمی یا چیزی زیبا جلوه نمیکنه به معنی زیبا نبودنش نیست. سلیقه شماست. این تصور و فلسفه، فقط در خودشیفته ها راه داره، نه انسان سالم.

ولی من به شما میآموزم

Roa+ Haoma= Roham, مقدس + نوشیدنی بهشتی= رهام.

ماشین روآ که خیلیا دارن، معنیش مقدس هست.

.

به پنجم، چو رهامِ گودرز بود

که با بارِمان او نبرد آزمود

کمان برگرفتند و تیرِ خَدَنگ

برآمد خروشِ سوارانِ جنگ

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

اسم خودم نرگسه.  عاشق ریحانه م. خیلی قشنگه

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻