2777
2789
عنوان

برای نوزاد دختر اسم نرگس قشنگ تره یا ریحانه

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 79 پست
نه خود بچه اذیت بود مسخره میشد

برام عجیب که اسم رهام آشنا نبوده وبچه مسخره می‌شده. اگه به مسخره شدن باشه ایرانی جماعت هرچی بذاری یه چیزی میگه اسم دختر خودم نیوشاس.یه مدت دوستاش میگفتن نوشابه ولی دلیل براین نیست این اسم زشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام عجیب که اسم رهام آشنا نبوده وبچه مسخره می‌شده. اگه به مسخره شدن باشه ایرانی جماعت هرچی بذاری یه ...

من کاری به ایرانی و خارجی و عربی و اینا ندارم 

ولی آخه اسم تخت رو بچه گذاشتن خوب نیست 

اگر ببینی این بچه ها چقدر اذیت میشن و احساس بد دارن 

واقعا پدرو مادر در برابر اسم بچه مسئولن 

تا چیزی بهش میگی بچه ها میگن خانم این تخته چه انتظاری داری ازش

خوب بچه گناه داره

عزیزم قشنگن ولی قدیمیاگه حتما اصرارت روی اسم مذهبیه یه چیزی بزار که جدیدتر باشه مثل نورا یسنا تبسم آ ...

حلما خیلی قشنگه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

من کاری به ایرانی و خارجی و عربی و اینا ندارم ولی آخه اسم تخت رو بچه گذاشتن خوب نیست اگر ببینی این ب ...

بچه ها بیخود کردن نشونه ادب وتربیت نداشته خودشون وبخصوص والدینشون هست .تمام اسم های عربی معنی خوب دارن ؟

ادم عزیزترین کَس ادم بچشه طبیعتا اسمیو روی بچه میزاره که نشون دهنده علایق و عقایدشه هرکی یجور عقیده ...

دقیقا درسته خواهر

من اگه دختر داشتم، از خانواده اسم “ نور” اسمش رو میزاشتم، چون نور خونه من بود، وقتی هم صداش میزدم، واقعا این تصور به ذهنم مخابره میشد.« نورین، نورا، نور سادات»

هم از اسامی خداونده، هم تو قرآن، هم جدید هم میزارن.

ولی منم بین این دوتا اسم پیشنهادی، به « نرگس» رای میدم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
نه اصلا هم قشنگی نداره چیدا و تیامینم و یوکاب و... حتی خود بچه میگه نمیدونم یعنی چییکی گذاشته بود ره ...

اره اسم تکراری ک زمان ترندمیشه اصلا خوب نیس

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
من کاری به ایرانی و خارجی و عربی و اینا ندارم ولی آخه اسم تخت رو بچه گذاشتن خوب نیست اگر ببینی این ب ...

عزیز جون، معنی اسم رهام یعنی نوشیدنی مقدس، اون مادر معنی اسم بچه اش رو نمیدونه، و اگه هم از نظرش اسم تخت نشیمنگاه حضرت شاه بوده، نباید رو بچه اش میزاشت

میتونم براتون از اوستا ریشه یابی کنم و دقیقا بگم‌از کجا اومده.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
برام عجیب که اسم رهام آشنا نبوده وبچه مسخره می‌شده. اگه به مسخره شدن باشه ایرانی جماعت هرچی بذاری یه ...

نیوشا یعنی شنوندگان

این رو هم میتونم براتون تفسیر کنم

دیشب بچه من می‌گفت مامان چرا اسم منو خارجی نذاشتی بچه ها تو کلاسمون همه اسماشون خارجیهگفتم تو اسم ات ...

اخه عزیزم  حالا بازم اسم پسر شما قشنگه

پسرا حساسیت شون  هم نسبت به دخترا خیلی کمتره . من خودم اسمم مذهبیه و اصلا دوستش ندارم . نه میتونم تغیر بدم نه میتونم با این کنار بیام

‌‌‌

یه اسم اصیل فارسی هست .تفسیر شما چیه

در زمانی مانی پیامبر، وقتی ایشون موعظه میکردن، گروهی مستمع داشتن که پیام رسان به اطراف سرزمین بودن، به اونها میگفتن نیوشنده، نیوشندگان، امروزه شده نیوشا. معنای لغویش شنونده هست، ولی در متون کهن فقط درمورد شنوندگان فهیم قابل اعتماد به کار رفته. 

عزیز جون، معنی اسم رهام یعنی نوشیدنی مقدس، اون مادر معنی اسم بچه اش رو نمیدونه، و اگه هم از نظرش اسم ...

به من ربطی نداره 

نوشیدنی مقدس هم چیز قشنگی نیست 

حالا چون صرفا ایرانیه این همه اسم قشنگ قحطی اسمه