2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این شعر چیه

35 بازدید | 5 پست

شیخی ب زنی  فاحشه گفتا مستی

هر لحظه ب دام دگری پیوستی

گفتا ک شیخ هر انچه گویی هستم 

اما تو چنان ک مینمودی هستی 🤣🤣🤣

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

جواب خوبی ب اونایی ک میگفتن .اگر کسی اینکارو کنه بی خانواده است و هیچی نداره.طرف مقابل مجاز هر کاری باهاش کنه.

از اقامون اجازه گرفتم ب خدا

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با امضا و تاپیکت یاد این افتادم

ی قبل و توذهنتون مرور کنید میفهمید چقدر نخاله بودین و هستین.ب این میگه غرور😂معنی مغروریم فهمیدیم 🦴مغرور کی بودی تو.

چی شد تا اومد تو زندگی من عاشق شدین یهویی.

اخی ن اینکه تا اون لحظه ندیده بودینش.عشق در یک نگاه،باور کن .نه جانم براش کیسه دوختین فقط .دو روز دیگه اینم میشه مثل قبلی ی شایع کی دیده کی گفته👍

نه عزیزم شاید بتونید این هول پلشت و با این چرندیاتتون خر کنی اما با ما دیگه نه کوچولو.

البته من قبلنم گفتم طرف حساب من شما نیستین قطعنم از خجالت طرفمون در میایم.

معلومه کی اومد دنبال چی ،کیم دنبال چی بود ما ک داشتیم زندگی میکردیم شما یهو در یک نگاه عاشق شدین منمبخیل نیستم ،امیدوارم بعد منم براش بمونی چند صباح ک دیدی دیگه خبری غز مایع نیست اینم ب خاطره نپیونده البته بپیونده هم نوششه.

ی بار عاشق بمون ماهم یاد بگیریم ازت

😐😐😐😐😐خوبید؟

خوب میشیم ی سریا رو از زندگیمون دور کنیم دوباره.