2777
2789
عنوان

برای نوزاد دختر اسم نرگس قشنگ تره یا ریحانه

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 79 پست
ریحانه بهتره کاش هیچ کدومو نزاری یه اسم جدید بزار اون بچه گناه داره تو مدرسه همه اسم هاشون جدید باشه ...

دیشب بچه من می‌گفت مامان چرا اسم منو خارجی نذاشتی بچه ها تو کلاسمون همه اسماشون خارجیه

گفتم تو اسم ات خیلی قشنگه کوروش اسم بچم 

گفت نه ماشین خارجی لباس خارجی وسیله خارجی بهتره تو باید اسم من خارجی میذاشتی تو تصور خودش اسم اگه خارجی باشه بهتره 

درکل ن ریحانه ن نرگس اصلا خوب نیست برای بچه این سنی 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قشنگن ولی قدیمی

اگه حتما اصرارت روی اسم مذهبیه یه چیزی بزار که جدیدتر باشه مثل نورا یسنا تبسم آلا آیه یا حلما بزار

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

آره قبول دارم قدیمی ان ولی از اسمای عجیب غریب امروزی خوشم نمیاد اسم مذهبی قشنگ اگه می‌شناسین بگید لط ...

نرگس خیلی زیباست خیلی خیلی به دل من میشینه. اسم حتما نباید جدید باشه که... مگه مسابقه هست که حتما باید یه اسمی بذاریم که دیگران نتونن تلفظش کنن؟ نرگس واقعا قشنگه عزیزم

اگر اسم مذهبی میخوای بذاری هم اسمای قشنگی هستن مثل ضحی و سلما و هدی و بشری و... ولی من خودم به شخصه اسم حنانه و حانیه رو دوست دارم و اگر بازم دختردار بشم بهشون فکرمیکنم

دیشب بچه من می‌گفت مامان چرا اسم منو خارجی نذاشتی بچه ها تو کلاسمون همه اسماشون خارجیهگفتم تو اسم ات ...

عزیزمممم🥲

الان بچس یکم بزرگتر که بشه به شما و اسمش افتخار میکنه مطمینم❤️

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

نرگس خیلی زیباست خیلی خیلی به دل من میشینه. اسم حتما نباید جدید باشه که... مگه مسابقه هست که حتما با ...

منم واقعاااا اسم نرگس رو دوست دارم .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

آره قبول دارم قدیمی ان ولی از اسمای عجیب غریب امروزی خوشم نمیاد اسم مذهبی قشنگ اگه می‌شناسین بگید لط ...

حلما

حسنا

هستی

اینا هم خوبن

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

عزیزمممم🥲الان بچس یکم بزرگتر که بشه به شما و اسمش افتخار میکنه مطمینم❤️

فداتم مرسی عزیزم انشالله

ولی نمیدونم چه اصراری دارن والدین این دوره اسمای بین المللی میذارن رو بچه هاشون یا اسمای عربی 

خب این همه اسم ایرانی ❤️

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

دیشب بچه من می‌گفت مامان چرا اسم منو خارجی نذاشتی بچه ها تو کلاسمون همه اسماشون خارجیهگفتم تو اسم ات ...

اسم دانش آموزان جدیدی خیلی بی معنی شده 

اصلا خجالت میکشن اسمشون را میگن 

کاش مردم بفهمن هر اسمی را نذارن بچه احساس حقارت میکنه بس که میگن اسمت یعنی چی

بعضی اسم های جدید با تلفظ های عجیب و معانی خودساخته سایت ها اصلا جالب نیست. نه بهش خانم و آقا اضافه میشه حتی جان هم به سختی بهش میاد!

بنظرم اسم خوب باید پیشینه داشته باشه، مفهوم داشته باشه، اصیل باشه.

من بین نرگس و ریحانه، به نرگس رای میدم :)